Info
27.01.2011.
12:50 > 14:50
Predsednik Grupacije veledrogerija u Privrednoj komori Srbije Miomir Nikolić izjavio je danas da su proizvođači najavili nestašice lekova i iskazali nemogućnost kontinuiteta u snabdevanju lekovima i da je u takvim situacijama potrebno da reaguju nadležni organi.
  • 28.01.2011 13:44
    Znaju oni dobro sta je farmaceutska industrija, samo sto sada na ovakav nacin zele da prave haos, tj da obustave isporuku lekova apotekama i to vrlo vitalnih za lecenje ljudi, aspirin,vitamine, i takvu vrstu tableta ne racunam u ozbiljne lekove, pa onda kada narod pocne da negoduje lekovi se pojave na trzitu ali sada 100% skuplji...e to je njihova igrarija...ili se dogovorila nasa farmacija sa nekom zglj "svetskom" farmaceutskom kucom da nam uvale "lekove" od kojih nikakve vajde a same stete ima bolesnik, ali zato svi odgovorni uvoznici itd imat ce jos i te kakave vajde
  • vj

    27.01.2011 21:17
    Kakvi to diletanti rade u Srboleku??? Pa farmaceutska industrija u svetu je toliko mocna i bogata, da mogu da rade sta hoce - pa cak i da uvale lek sa zivom!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna