Info
28.01.2011.
17:11 > 21:54
Komisija za zaštitu konkurencije u Srbiji je sa 306 miliona dinara kaznila Imlek i Mlekaru iz Subotice koje posluju u okviru Denjub fud grupe (Danube Food Group), zbog zloupotrebe dominantnog položaja na tržištu.
  • Pera

    03.03.2011 01:17
    Deleteboy
    Vasa briga nije opravdana, jer se upravo Evropa bori za ukidanje monopola kod nas. Pouzdano znam da su iz istih razloga tj zbog dogovaranja oko ujednacenih tarifa izmedu Orange, SFR i Bouiga, tri najveca fr. operatera, isti platili pre nekoliko godina kaznu od 500.000.000e. Kao i kod nas, kazna je bila proporciona zaradama koje su te firme ostvarile takvim poslovanjem i onemogucavanjem delovanja trzisnih zakona.
    Da bi se stalo na put slicnim ponasanjem kod nas, ne bi bilo lose kada bi se gradani sto cesce zalili EU. S obzirom da ulazu kod nas, ocekuju i da se postuju odredena pravila.
  • Deleteboy

    28.01.2011 19:17
    opet crtani film
    sada ce Salford zveknuti zalbu ali ne trgovinskom sudu u Beogradu vec u nekom u EU pa kada vam stigne racun na 30 miliona evra ima da svi propisamo to isto mleko koje placamo ko da ga muzu iz poluge zlata. Pa sto ste se kacili sa lopovima i njima prodali mlekare. I naravno za kraj ziveo ministar poljoprivrede koji je sve ovo odigrao `profesionalno`.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna