Info
02.02.2011.
06:42 > 17:25
Na 23 odabrana pitanja iz Upitnika Evropske komisije, koji je premijer Mirko Cvetković predao Briselu, odgovaralo je i 2.000 građana, a njihovi odgovori potpuno se razliku od onih koje su napisali predstavnici vlasti.
  • E.T.

    02.02.2011 12:39
    Ako nije korupcija sto za porodjaj u drzavnoj bolnici treba tutnuti doktorima u koverti 300e, sto za uknjizbu "preko reda" (na koju ste strpljivo cekali 10 godina i koja se na zapadu obavezno odradi za max 3 meseca) ocekuju bar 100-200e, koliko staju i lazne procene, a ni zakazivanje preko reda na Institutu nije mnogo jeftinije. Zasto su nam cene stanova nerealno visoke naspram nasih primanja? S obzirom da u gradjevinarstvu ima novca, za dobijanje dozvole za izgradnju cesto je potrebno podmazati i sa vise stotina hiljada...evra, naravno! A ko to na kraju placa?Inspektorima ne smetaju neprijavljeniradnici niti cinjenica da rade bez ikakve zastitne opreme. Evro je zakon. Evro cini cuda.Pitanje je samo koliko kome treba tutnuti da bi zazmurio. Sta kazu, da se radi do 8h dnevno, to kazu oni sto ne idu ni na sednice! Na gradilistima se radi do14h dnevno, cak i na navogodisnju noc. Kada javimo
    inspekciji, oni zavrse sa gazdom u kafani, a da se problemi ne resavaju. Kad ti dodje inspekcija, traze da im zaposlis decu, nailaze u prolazu, bez naloga-valja kad ustreba za letovanje.
  • miša

    02.02.2011 11:18
    lažovi
    To da nas lažu već godinama , to svi znamo ali ovi u Evropi nisu mutavi vide oni šta bagra radi.Neće Evropa lažove i lopurde.Korupcija na svakom koraku,zapošljavaju po stranačkoj pripadnosti ( pogledajte samo u JKP-a Novog Sada),prodaju džaba,kradu gde god stignu,obmanjuju,manipulišu,upropastiše sve živo , a narod gladan.Građani ove zemlje osvestite se ili ćemo svi kolektivno propasti!
  • djura

    02.02.2011 11:18
    zarazno
    "izliv vlasti u mozak"-to je opasna bolest,od toga se umire.I prethodni rezimi bolovase od iste bolesti...
  • Shomy

    02.02.2011 09:46
    kratke noge
    Znate kako se kaze. U lazi su kratke noge. Zuta banda misli da je pametnija od evropljana pa ce moci da laze i maze EU kao svoje gradjane. E bando lopovska nece vam proci ova obmana. Uci cemo u EU ako nas vi budete vodili, na sveti nikad. Ali nista se ne brinite, vi uzivate na vlasti svoje poslednje dane ili mesece. Samo ovo hladno vreme vam ide na ruku sto jos uvek nije izbio bunt. Ali sa prvim zracima sunca mozda cete biti zbrisani govnjivom motkom sa vlasti.
  • Bojan

    02.02.2011 07:41
    Lazu sve zivo. Neka evropska unija poveruje da nema korupcije i politizacije pa cemo kad ucemo u EU u rekordnom roku izaci , kad vide kako je vlast lagala.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna