Info
07.02.2011.
08:13
Bez obzira na želju opozicije da se dese prevremeni izbori, oni će biti kada im je vreme, izjavio je potpredsednik Demokratske stranke Dragan Šutanovac, komentarišući zahtev opozicije, koji predvode naprednjaci, da u roku od dva meseca budu raspisani izbori.
  • IMT

    07.02.2011 09:00
    Ta mani me se...
    Dragane, mani se tih tvojih visprenih doskočica, i verbalne gimnastike. Ne interesuju me Toma i drugari, interesuje me moj život i mojih bližnjih. Ti si na vlasti i imaš obavezu da ostvariš ambijent koji će omogućiti da živimo dostojno. A ako to uspeš onda ti te tvoje doskočice više neće biti potrebne. Što se Tome tiče, siguran sam, dogovorićete se već vi.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna