Info
07.02.2011.
17:36 > 09:43
Novi ministar zdravlja biće bivši ministar odbrane SCG Zoran Stanković, odlučilo je Predsedništvo stranke G17 plus jer njima pripada to mesto prema stranačkoj podeli u vladajućoj koaliciji.
  • Jovanka

    09.02.2011 05:41
    NIJE NAUCNIK NIJE ORGANIZATOR
    Nisam verovala da je Stankovic nastavnik na Bojićevom fakultetu, kao ni da Bojić ima nekakav fakultet, umesto da ima zatvor. Ipak na adresi http://www.medicinska-akademija.znanje.info/images/stories/zaposleni/Tabele_9-1/stankovic_zoran.doc Nalazim Biografiju Zorana Stankovića docenta koji je navodno redovni profesor. Stanković nema uslova ni naučnih kvalifikacija za redovnog profesora po Zakonu o visokom obrazovanju, ali kod nas je sve moguće. Daklem Stankovićevi radovi svi sem jednog su objavljeni u Vojno sanitetskom pregledu časopisu koji izdaje VMA na kojoj je bio načelnik. Nigde nije citiran, nije imao ni jedan domaći ili strani projekt. Nije se usavršavao u inostranstvu, a ne zna ni engleski jezik. To je taj veliki naučnik i stručnjak koji treba da preporodi naše zdravstvo. Sem toga ko radi kod Milovana Bojića kao poslodavca mora da bude spreman za svaku sankciju koja pripada Bojiću.
  • Teodosije

    08.02.2011 03:12
    Zoran Stankovic je pravi izbor za ministra zdravlja.Svaka cast,Zorane!!!!!!
  • jatzans

    07.02.2011 21:42
    Fotografija sve govori
  • jovan

    07.02.2011 20:06
    ZORAN BOJICEV NASTAVNIK DINKICEV MINISTAR
    Kakva je on budala SRBIJA je već videla. A koliko je pošten vidi se kako reče prethodnik po tome da je nastavnik na Fakultetu čoiji je vlasnik Milovan Bojić. Poštenom čoveku ni za kakve pare ne bi palo napamet da predaje na Fakultetu koji je Bojićev. Bojić je poznat po proneverama utajama poreza, pljačkaškim pohodima u zdravstvu i sl. Svu imovinu stekao je otimanjem. Ovo je ŠAMAR dinkića Tadiću. TADIĆ NEĆE SMETI da uzvrati.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna