Info
07.02.2011.
17:54
Generalni direktor PTT Srbije Goran Ćirić je podržao uvođenje jedinstvenih poštanskih sandučića, koje je propisala Republička agencija za poštanske usluge.
  • ki

    06.08.2011 11:25
    sramota
    ne vidim uopste poentu zamenu sanducica koji sam kupio u prodavnici i niko nije rekao da nije dobar te da cu morati ponovo kupiti drugi, a koji proizvodi rodjeni brat Draskovica. sramota, neka se stidi ova vlada sta radi!!!
  • Милка

    16.05.2011 21:29
    Читај као што је написано.
    Да ли је могуће да се овде јавља гомила смарача који плаћају месечно интернет претплату преко 1000 дин (колико ће коштати и једно сандуче) и жале се да немају новца (тј. како је све бесмислено). Уколико останете без пошиљке, коју колико видим волите да вам набијају на капију, ко је онда крив, поштар??? Нормално је да су прописали и димензије сандучета па и висину постављања. Ваљда су вас учили за стандардне формате у школи, уосталом, ако имате ноге и очи прошетајте улицом и гледајте где ваши преци каче сандучиће, малте не на кров. УЖАС ОД НАЦИЈЕ...
  • @jova limanac:

    08.02.2011 12:27
    ''...bitno je samo da otvor bude na odredjenoj visini.'' - На одређеној висини од дна сандучића или од земље? И да, која је прописана висина поштара? Мислим... да може да убаци тоо писамце...
  • jova limanac

    08.02.2011 07:40
    Koliko sam video u tom dokumentu, propisane su samo minimalne dimenzije, tako da mozete vi sazidati i kucicu za prijem poste ako hocete, bitno je samo da otvor bude na odredjenoj visini. Niko nigde nije pricao da svi sanducici moraju biti identicni klonovi...
  • billy

    08.02.2011 07:34
    hah ha ha
    kakva nebuloza. sledeca stvar koja je moguca je da nas za pet godina nateraju o svom trosku da svi kupimo iste gace i carape, da se svi isto osisamo i slicno. ha ha hah.
  • Vojvodjanka

    08.02.2011 00:25
    ...
    Opet neka agencija, opet nešto uniformno, unikatno, šta li već...

    Kakvi sandučići, kakvi bakrači? Pa zar pošta nema većih briga i problema nego se bakće sandučićima?

    I kako će to moje novo sanduče da poboljša njihovu uslugu?!?
  • Ivan

    07.02.2011 22:49
    Ma hajde
    Dajte ljudi, samo gunđate... ja sam sâm napravio sanduče za sebe u zgradi da mi ne bi savijali na četvrtine novine A4 formata, a da ne govorim da sam jednom dobio i CD zaboden u otvor od sandučeta, iscepanog pakovanja (valjda je hteo da ga poštar nagura, a nije se dalo) i izlomljene kutije... OK, platili su mi štetu u PTT-u, ali pa šta ako ćemo imati bolje sandučiće.

    Od naših novaca ide i za praznično kićenje grada, kod kojeg mi samo smeta što je nedovoljno... od toga nemamo apsolutno nikakve koristi, mi ga plaćamo, pa hajde onda kukajmo gde se troše naše pare!
  • 07.02.2011 22:19
    Neki lopov na vlasti ili blizak vlasti ih je već uvezao, i sada forsiraju ovo kao onomad vakcine koje nikom ne trebaju.

    Neka se javi neko sa carine ko ima informaciju koja firma ih je uvezla.
  • Zoran

    07.02.2011 20:47
    Republička agencije za poštanske usluge (RAPUS)- jos jedna agencija za istrazivanje ruda i gubljenje vemena o nasem trosku. Nisam ni znao da postoje. Blago njima bas su dokoni pa izmisljaju sebi posao. Kao da ce to resiti sve probleme u ovoj zemlji.
  • Vaskez NS

    07.02.2011 20:36
    Ćiriću...sanduče...
    Možeš sam da mi ga namestiš !
  • a

    07.02.2011 20:34
    da...
    ...posebno mi se svidja ona kraj..a troskove yamene snosice gradjani ...boli me bas i za sanducice samo jos i za to treba da mi sakidaju od plate !!!! >:(
  • 07.02.2011 20:12
    pa zar ovi svi sto mogu da odlucuju misle da smo mi toliko glupi i da poverujemo u svaku glupost koju kazu, verovatno zato i prete sa Briselom, kao ukinuce vize, oni bi to najvise voleli i da prodaju m.da za bubrege gradjanima, e ne moze....
  • 07.02.2011 20:09
    ma kakvi standardi EU, Fr je u EU i na jugu, gde sam ja, ti sanducici su raznoliki i pricvrsceni na drvo ispred ulaza na posed,tako se radi na selu, a gradovi, kako koja zgrada i gle cuda velikoga posta u najbrzem roku neostecena i ne otvarana stigne do primaoca...nego ovi vise nemaju koga da pljackaju te izmisljaju neke nove propise, a usluga, pa kao i do sada, kada postara bude mrzelo da ide od kuce do kuce ubacice u prvo sanduce komplet postu a kpmsije ce biti tada postarevi postari
  • zmajcek

    07.02.2011 18:58
    standardi eu?
    kakvi crni standardi eu? na severu te iste eu sanducica nema, nego lepo svako ima rupu na vratima stana kroz koju se ubacuje posiljka. Mozda postoji nekakva neobavezujuca preporuka EU koju je ovde neko nasao da iskoristi da bi se nakrao para... Mada iskreno ova vest vise deluje kao da su mediji u srbiji kolektivno naseli na provokaciju sa njuz.net..
  • Novosadjanka

    07.02.2011 18:01
    Glupost kao da je je izrekao ministar
    Predstavnici Evropske zajednice ce zavirivati iza kapije da vidi da li mi se u moje postansko sanduce moze isporucuti posiljka? Nigde u Evropskoj zajednici nisam videla iste sanducice, naprotiv, raznolike po izgledu boji i velicini a o materijalima da i ne govorim!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna