Autor: Tanjug

Info
09.09.2018.
08:13
Proizvodnja slatkiša u Srbiji proteklih pet godina beleži značajan rast, a domaće čokolade, keks i bombone sve više svoje mesto nalaze i na rafovima svetskih trgovinskih lanaca.
  • Marko

    09.09.2018 10:12
    Jel ovo stat za Draskovicev Swisslion?
    Koji uzgred pravi smece od slatkisa. Pogledajte procenat secera u Swisslion proizvodima pa uporedite sa Pionirom, Starkom i drugima.
    Cist secer. Secerana Zabalj radi punom parom.
  • Zivan

    09.09.2018 09:51
    Konditori iz Srbije su uvek bili prihvaćeni na inotržištu, imaju sve izglkede da za nekoliko godina izvoze i više od polovine proizvodnje. Podržati ovakav trend.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna