Autor: Tanjug

Info
23.02.2019.
15:33
U poslednjih sedam godina cena šećera u Srbiji je pojeftinila za 40 odsto, a razlog tome je zasićenje tržišta, pad na berzi, ali i kampanja da beli zaslađivač nije zdrav.
  • Milan

    24.03.2019 07:37
    Secer (saharoza) dokazano negativno utice na zdravlje ljudi. Secer treba koristiti prvenstveno kao zacin a nikako kao osnovnu zivotnu namirnicu. Med, voce, stevija i grozdje su mnogo bolja resenja da se zadovolji covekova potreba za slatkim namirnicama.
  • Novosadjan

    24.02.2019 07:23
    sirup
    Konditorski i srodni proizvodi i sokovi nece pojeftiniti jer se uveliko koristi glukozni kukuruzni sirup.
  • Vlada

    23.02.2019 18:13
    Pomognimo Koletu
    Dajte neki Ziro racun da pomognemo.
  • frustronaut

    23.02.2019 18:08
    ...
    Хммм. Како то да није пала цена кондиторских производа?
  • Puk. Ratko Puškaš

    23.02.2019 17:58
    ...
    Šećer, duvan i alkohol sve više prelaze u potrošačko okruženje sirotinje.

    Drugim rečima, preživljavanje je lepše kada se zasladi.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna