Autor: Fonet

Info
02.03.2019.
17:15
U Beogradu je osnovan Građanski demokratski forum, nova politička organizacija, koja će, prema rečima jednog od osnivača, profesora Fakulteta političkih nauka Radeta Veljanovskog, težiti ka boljem životu građana.
  • AA

    02.03.2019 22:03
    Sad ce da ga proglase za ustasu i da mu izloze prljav ves u novinama, pravi ili izmisljeni svejedno.
  • cure

    02.03.2019 20:02
    srbi
    ah vi srbi
  • Nikolas

    02.03.2019 19:43
    Kosovo
    Što se tiče Kosova, možda će biti prihvatljiva ideja koja je kompromisna i u skladu sa našim Ustavom, A to znači da treba prekinuti besmislene pregovore sa Prištinom i pregovarati sa Evropskom unijom da ona prihvati upravu na Kosovu. Ugovorom sa EU bi se regulisali svi detalji života i rada ljudi na Kosovu tako da bi u pojedinim opštinama važili propisi Republike Srbije (školstvo, zdravstvo i sl.), a u drugim kosovski propisi. Policiju i sudstvo bi organizovala EU (Eulex je već tamo), a vojska bi ostala u obliku KFOR-a.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna