Predsednik Asocijacije stočara Privredne komore Srbije Milovan Ivanković izjavio je danas da misli da će cena svinjskog mesa u Srbiji "užasno porasti", s obzirom na to da je u Srbiji veliki deficit te vrste mesa.
Nisu svinje tolika stoka kao pojedini ljudi.
Razumem naše pojedine fabrike mesa- prodaju đubre od mesa da bi zaradili jer su nesavesni i gramzivi.
Isto razumem i prodavce brze hrane koji koriste takvo meso, samo ga nafiluju začinima i ispeku na skari da dimom prikriju smrad. Gramzivi i nesavesni.
Ali nikako ne razumem ljude koji kupuju od njih, truju sebe i porodicu, i jedu takvo smrdljivo meso. Pa posle isto tako jedu lekove jer su svesno navukli bolest.
Sa druge strane, mali proizvođači treba da krenu sa proizvodnjom organskog mesa, što znači nema koncentrata, nema inekcija, nego samo prirodna hrana. Kvalitetom protiv kvantiteta, pa će uspeti da plasiraju svoje proizvode, i to po većoj ceni. Ako nastave sa proizvodnjom đubreta od mesa neće biti konkurenti uvozu đubreta.
"Predsednik Asocijacije stočara: Cena svinjskog mesa će užasno poskupeti"
Ko je ovde lud!? "Cena" svinjskog mesa će poskupeti!?
Molio bih Predsednika Asocijacije stočara da razmisli šta izjavljuje, a Vas novinare da razmislite šta pišete.
Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.
Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.
Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.
Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.
Predsednik Asocijacije stočara: Cena svinjskog mesa će užasno poskupeti
Autor: Tanjug
Info
•31.05.2019.
•13:09
Komentari 9
Sovra
Nebojsa
Moki
Miloš
covek
Razumem naše pojedine fabrike mesa- prodaju đubre od mesa da bi zaradili jer su nesavesni i gramzivi.
Isto razumem i prodavce brze hrane koji koriste takvo meso, samo ga nafiluju začinima i ispeku na skari da dimom prikriju smrad. Gramzivi i nesavesni.
Ali nikako ne razumem ljude koji kupuju od njih, truju sebe i porodicu, i jedu takvo smrdljivo meso. Pa posle isto tako jedu lekove jer su svesno navukli bolest.
Sa druge strane, mali proizvođači treba da krenu sa proizvodnjom organskog mesa, što znači nema koncentrata, nema inekcija, nego samo prirodna hrana. Kvalitetom protiv kvantiteta, pa će uspeti da plasiraju svoje proizvode, i to po većoj ceni. Ako nastave sa proizvodnjom đubreta od mesa neće biti konkurenti uvozu đubreta.
Zoran
Ko je ovde lud!? "Cena" svinjskog mesa će poskupeti!?
Molio bih Predsednika Asocijacije stočara da razmisli šta izjavljuje, a Vas novinare da razmislite šta pišete.
ovca
potrosac
Proizvođaču
Pa onda iznesite te tone mesa od kojih su Rusi odustali, jer ste ga ozračili belosvetski.
Pa ćemo onda, naplašeni, da jurimo da kupimo po svaku cenu, jer zaboga, nestaće...
Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.
Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.
Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.
Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.
Napiši komentar
NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 72H