Kad bude se pravila kvalitetna hrana bacati se neće.Hled koji se osuši za 24h,narandže koje plesnive za 2 dana,sokovi,kompoti,krastavci ajvari traju iz tegli traju tri dana.Mi smo domaću zimnicu imali sa rokom trajanja od min 3 meseca.Hleb koji kupujemo ne dopečen,vlažan,neki čak u velikim lancima hleb izaziva kiselinu u stomaku.Prehrambeni prodavci kradu na svemu što proizvide.Nek pitaju moju babu kako su kod nje krastavci,ajvar trajali mesecima a ne kao kod njih tri dana.
U ovome je sadržana sva poenta - ima svega dovoljno, samo je neophodan dobar menadžment resursima. Preraspodeliti, planirati. Srbija nije siromašna. Mi samo nismo bogati. Najpre duhom, znanjem, svešću.
Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.
Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.
Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.
Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.
S praznične trpeze najviše se bacaju hleb, meso i mleko
Autor: Dnevnik
Info
•02.01.2020.
•20:48 > 20:53
Komentari 5
Ataševac
dragan perković
BulevarEvrope
Radionički
Zadruga zurka
Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.
Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.
Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.
Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.
Napiši komentar
NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 72H