Autor: Tanjug

Info
27.03.2020.
10:07
Američki proizvođač električnih automobila "Tesla" planira da smanji broj angažovanih radnika u svojoj fabrici akumulatora u Nevadi za oko 75 odsto zbog pandemije virusa korona, izjavio je regionalni menadžer.
  • DjakoN

    27.03.2020 17:28
    diplomac
    Lako je tim zemljama koje mogu beskonacno da stampaju novaca koji je priznat svuda u svetu..A kako srbija da stampa novce i da pomaze kad nas dinar ne vredi nigde!!! EU nastampa hiljadu milijardi eura da pomogne privredu,al ni to nece biti resenje ako se ovo stanje otegne. Na kraju cemo mi u srbiji najbolje proci jer je vecina naseg naroda naucila da zivi na ivici bede i siromastva,sta reci plata 300e... Al ostatku sveta gde se pristojno zivelo oni su najvise uzdrmani i stvaraju najvecu paniku.
  • Brus Vilis

    27.03.2020 15:11
    @ns
    "Ma jok to je neka laz tamo u Americi je sve savrseno svi su puni para samo ovde ne valja nista"

    Od Maska će većina dobiti lepu otpremninu, a od države naknadu za nezaposlene koja je svega 10 puta veće od ove u Srbiji. Osim toga, Bela kuća i Senat usvojili su odluku o isplati 3.000 dolara po porodici za većinu Amerikanaca. Stvarno ne valja zaj truli Zapad...
  • AbelTVManijak

    27.03.2020 13:16
    Slusajmo drugove Kineze, kada krene lose, drzava preuzme deo odgovornosti na sebe, a ne prokleti kapitalizam.

    Sad da je ovde pametnih i onih koji ne sluze neoliberalizmu, vec bi se pojavio plan, kako pokrenuti svu staru proizvodnju posle ovog haosa....

    Ali kroz istoriju kapitalizma, sada nam slede mrznja, strah, i udaljavanje od svih humanih vrlina, pa na kraju zakljucak sa nekim ratom...
  • ns

    27.03.2020 11:16
    Ma jok to je neka laz tamo u Americi je sve savrseno svi su puni para samo ovde ne valja nista.
  • @

    27.03.2020 10:24
    Da bi nakon pandemije firme održale nivo konkurentnosti koje su imale pre pandemije, moraće masovno slediti primer I. Maska.
    Međutim, ako to učini većina firmi, onda postoji rizik da čak i Mask ostane bez svega.
    Treba voditi računa o malim firmicama i zanatlijama jer velike imaju daleko bolji tzv. finansijski bafer za prevazilaženje krize bez otpuštanja zaposlenih.
    Pohlepa je osnovna pretpostavka slobodnog tržišta, ali bi pod određenim okolnostima mogla biti i jedina prepreka istom.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna