Autor: Hina

Info
23.07.2020.
05:30
Jedna nemačka studija pokazala je da rad od kuće tokom korona krize radnici doživljavaju kao pozitivan pomak, javlja novinska agencija dpa.
  • Joca

    23.07.2020 18:55
    Iskustvo
    U pocetku je bilo super. Ne moras na posao, nema guranja u autobusima, ustedis i po vise od jednog sata dnevno, samo na transport. I jos sedis u gacama i noge u lavoru, i kao nesto radis.

    A onda je i to dosadilo posle samo dve nedelje.

    Izgubio se kontakt sa kolegama (osim preko Skajpa), nema kruzenja informacija, nema socijalizacije, nema dinamike. Dosadile i noge u lavoru.

    Licno, mislim da je efektivna produktivnost manja bar za trecinu, ako ne i polovinu. Ali zato je procenat otudjenja otisao na 100%.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna