Autor: Tanjug

Info
26.07.2020.
20:23
Odluka Vlade Rusije da odobri ratifikaciju ugovora o slobodnoj trgovini između Srbije i Evroazijske ekonomske unije (EAEU) daje mogućnost da bez carine srpski poljoprivredni proizvođači izvoze na tržiste od gotovo 200 miliona stanovnika mnoge proizvode, kaže ministar poljoprivrede Branislav Nedimović.
  • gradjaninX

    30.07.2020 18:04
    Ovo je smesno. Rusi su odavno samoodrzivi jer su ih licemeri sankcijama primorali na to i sad im je apsolutno nepotrebna roba, ne samo iz Srbije, vec bilo cija. Subvencije Srpskog proizvoda su toliko male da srpski proizvod nije konkurentan ni u Srbiji.
    Pricam o prehrambenim proizvodima naravno. AV ce naravno reci da mi imamo toliko svega, da cak i naftu izvozimo, bas u Rusiju jelte...
  • Иги

    27.07.2020 13:11
    Са нама ни Кинези неће више да тргују. Ово нам је опет шанса коју ћемо упрскати јер постоји разлика између трговине и криминала.
  • Rade

    26.07.2020 21:30
    A Rusi kao ne znaju da im uvaljujemo skart jabuke, maline nizeg kvaliteta od prijavljenog, pokvareno meso,.... E SNS-ovci nije dovoljno samo biti na vlasti, treba i disciplinovati narod da ne vara, ne krade, ne laze,.... a to vi tesko da mozete uraditi, vi samo disciplinujete one koji vas kritikuju, zato ste i losa vlast.
  • Tokčić

    26.07.2020 21:08
    Samo ti sanjaj. Bojim se da će uskoro doći vreme da iz Rusije uvozimo poljoprivredne proizvode.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna