Autor: Tanjug, Politika

Info
29.08.2020.
17:25
Ministar finansija Siniša Mali izjavio je da će jedna od tema na sastanku sa predstavnicima Međunarodnog monetarnog fonda (MMF) u oktobru biti dorada švajcarskog modela rasta penzija, a koji podrazumeva da se rast penzija uskladi sa rastom plata i inflacije.
  • /

    30.08.2020 12:55
    /
    a sto ne bi australijski model za penzije?
  • bora

    29.08.2020 22:45
    razlike su sve vece i vece
    Ne znam koje formule primenjujete ali razlka izmedju mali i velikh penzija je sve
    veca.Deset posto na stopedeset hiljada i deset posto na dvadeset hiljada nije
    pravedna.
  • L

    29.08.2020 22:38
    L
    Ja mogu napisati daje ova vlast zaduzenija od broza i milosevica. Pa sada su duzni oko trideset dve milijarde dolara. Ovo ima da pukne kao balon a onda nam predstoi bankrot drzave koje ziveo i radio 90-ih on zna sta to znaci besparica,glad,otkazi sa posla,borba dase prezivi jedan dan. Ovo sto pricaju o novcu i ostale lazi moze poverovati samo covek koji ima psihicke probleme. Nemojmo se ljudi igrati i dozvoliti da ova vlast nase i zivote nase dece stavlja na kocku kako bise odrzala festacki na vlasti. Pod hitno oterati ovu bagru sa vlasti jer u suprotnom nas ceka gore napisani zivot i to vrlo brzo.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna