Autor: Beta

Info
01.11.2020.
07:51
Najveći posao u sektoru luksuza ponovo je na stolu pošto je čuveni njujorški draguljar "Tifani" pristao na svoju prodaju kompaniji LVMH iz Pariza po ceni manjoj od one koju je očekivao.
  • Pero

    01.11.2020 10:13
    Pozdrav
    Aauuuu, otišao je svet u q. Razbacuju se milijarda a, kao da su klikeri. Tek sad su ljudi shvatili kakva je istorijska prevara novac odštampan na papiru, a onaj ko ga štampa na taj način kontroliše svet. Šta će sad novo da smisle, jer su se malo zaigrali, pa oštampala više nego obično, pa je došlo do gubitka vrednosti tog lepo odštampanog papira. Kakvu će sad novu podvalu da smisle, kako bi i dalje kontrolisali ljudsku civilizaciju.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna