Autor: Beta

Info
05.11.2020.
21:10 > 21:44
Udruženje turističkih agencija Srbije (UTAS) i Asocijacija nezavisnih turističkih agencija Srbije (ANTAS) saopštili su večeras da je potpuno neprihvatljiv predlog Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacija da sektorska pomoć bude u vidu subvencija za polise osiguranja od insolventnosti.
  • I za tebe me bas

    07.11.2020 23:33
    @Aleksandar
    Jel lepo biti siromasan i zavidan na one koje nisu? Zao ti je necijih 100, a mojih 2000e nije. Toliko o tebi. Poenta je da su uzeli svaciji novac, i da treba da vrate svima. I onom koji je izdvojio zadnju paru, i meni koji nisam. Svi smo mi, koliko je ko mogao,izdvojili novac za letovanje svojih porodica, a ne da izdrzavamo lesinare iz agencija. To je bila poenta mog posta.
  • gradjaninX

    07.11.2020 17:47
    Postoji maksimalno 5 agencija koje valjaju u Srbiji, ne znam zasto ove ostale i postoje uopste. Kolko puta mozes zeznuti nekog i odvesti ga u Čanj?

    Da vrate pare, i nek propadnu. Ako nemaju da vrate, drzava ce (preuzela je drzava tu obavezu na sebe u nekom momentu pre par godina). Te "Lezi lebu da te j***m" i treba sve da propadnu.
  • Aleksandar

    06.11.2020 12:52
    Zadovoljan putnik
    @Baš me za agencije

    Kad ti imaš 2000€ za jedno letovanje, nije mi te žao. Žao mi je onih ljudi koji su dve godine skupljali za letovanje od 100€ po osobi, pa će ostati bez njega ako agencije bankrotiraju. Ja idem svake godine dva puta na more preko agencije, jednom u junu, drugi put u septembru, za 80€ po osobi, nikad nisam imao problema sa bilo kime, i uvek sam zadovoljan, a tebi slobodno...
  • Ma bas me

    05.11.2020 23:37
    Za agencije
    Kakva bre pomoc agencijama? Nikad vise necu nijednoj dinara uplatiti. 2000e vi meni drzite pod izgovorom da ste uplatili inostranom partneru, iliti hotelu u Turskoj. Na pismenu potvrdu istog hotela da nikakav novac nije uplacen, odgovor je bio da pokazem solidarnost. Ja bih vas sve zatvorio, a pre toga naterao da vratite svima novac!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna