Autor: Tanjug

Info
07.11.2020.
09:39
Evropska unija uvešće iduće nedelje takse na uvoz robe iz SAD u vrednosti od četiri milijarde dolara zbog američkih subvencija proizvođaču aviona Boing, kažu diplomate u Briselu.
  • Garavi

    07.11.2020 20:55
    Sta smo imali ovde?
    Ne volim SAD ni malo, ali EU Boingu moze da pljune pod prozor. Ako se Ameri zainate, Erbas ce ostati bez 20% delova koje nabavlja iz SAD. Iz tog razloga je propao posao sa nabavkom Erbas aviona za Iran.
    Veliki broj delova aviona moraju biti americki, jer su samo oni atestirani za bezbedno letenje. To je i razlog zasto Kinezi ne zure sa razvojem svojih sirokotrupnih aviona COMAC - svesni su da ih Ameri mogu blokirati kad god hoce.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna