Autor: 021.rs

Info
13.11.2020.
10:20 > 10:38
Kao što svakodnevno slušamo savete lekara da sačuvamo svoje zdravlje, nikako ne smemo zanemariti ni savete koji nam mogu pomoći da sačuvamo biznis i definišemo novu strategiju za svoje preduzeće.
  • E

    13.11.2020 14:30
    E
    E svašta sa prodavačima magle lupetanje gluposti. Narod kupuje samo najneophodnije i to po velikim marketima. A mi bar većina ćemo ugasiti firme do 1januara. Onaj ko ima novca taj se nemeša među nas sirotinjom. Savete ostavite sebi.
  • Deki

    13.11.2020 13:38
    Praksa
    To je sve praksa u liberalnim ekonomijama, osnovna načela sposobnosti jednog poslovnog modela da se prilagodi novim i drugacijim izazovima na trzistu. Problem je sto smo mi vise burazerska ekonomija i tu vaze malo drugacija pravila. Ko god ima dobar proizvod ili uslugu morao bi to ponuditi na globalnom nivou, putem e-commerca ukoliko drzava olaksa izvoz, registraciju i oporezivanje takvih modela. Jesam sve reko, bravo decko.
  • To je samo teorija

    13.11.2020 11:20
    "Menadzeri" plasiraju samo teoriju.."Biznis" ako cveta onda je to zbog drugih stvari,pre svega solidna cena i solidan kvalitet a pre svega se sve bazira na kupovnoj moci ! Ako toga nema ,normalno da taj isti biznis trpi a svoju teoriju i te savete,mozete samo na papiru sprovesti!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna