Autor: Beta

Info
07.06.2021.
18:07 > 18:24
Bivši pripadnik Odeljenja za dokumentovanje i opservaciju MUP-a i osnivač pokreta Oslobodjenje Milan Dumanović, saslušan je danas u Trećem osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu.
  • maki

    08.06.2021 10:03
    SMEŠNO SASLUŠANJE
    Saslušavate čoveka za nešto što se može pročitati u svim novinama, na društvenim mrežama i videti u stvarnosti. Dajte ljudi, da li vas za to plaćamo. Nije problem što se neko bavi kriminalom i pljačka ovaj narod, ali je problem što se neko to usudio da kaže. Gradjani imaju pravo da sumnjaju u sve institucije ove države, jer dok vas narod plaća vaše je da radite svoj posao, a ne da se bavite time kako je neko nešto smeo da kaže ili da posumnja. Smemo da sumnjamo i sve što radite, jer praksa pokazuje da puno toga ne radite i da se u svim državnim organima nalaze korumpirani funkcioneri.
  • Laci

    08.06.2021 01:32
    Bas me nasmejaste
    "Narusio integritet BIA..."pa od kada oni imaju integritet. Ha ha ha ha ha ha.....
  • Zaklina

    07.06.2021 21:42
    Zasto?
    Pa to i vrapci znaju. Cemu saslusavanje?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna