Autor: Beta

Info
05.11.2021.
16:41
Predsednik Skupštine Ivica Dačić predložio je pet kandidata iz opozicionih stranaka i koalicija za članove Privremenog nadzornog tela za praćenje medija tokom izborne kampanje.
  • Dragan

    06.11.2021 09:40
    Ah
    Kao prvi smenitini uhapsiti oredsednika tkzv skupštine zbog kršenjavustava.Vlast određuje opoziciji ko će kontrolisati izbore ?Gde je naj veća SSP ,DS ?Recumo ja idređujem ko će mene kontrolisati .Ne glasajte ljudi za stranke sa ovog spiska oni nisu opozicija.Ne zabiraviti Adolf je u Rajhstag ušao kao poslanik radničke partije Nemačke.Učite malo istoriju.
  • Mx

    05.11.2021 18:23
    Izvin'te, a ko je ovde opozicija? Zika Gojkovic koji je izasao iz vlasti da bi glumio opoziciju ili recimo poslusni Bosko ili kum Voja Seselj ili recimo ovi iz DSS kojima SNS vec odavno postavlja predsednike stranke.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna