Autor: Beta

Info
22.02.2022.
13:13
Nemačka je preduzela korake da zaustavi projekat rusko-nemačkog gasovoda Severni tok 2 posle odluke Moskve da prizna proruske separatističke oblasti na istoku Ukrajine.
  • Антун Чупак

    23.02.2022 08:32
    Па шта ће јој гас,прелази на угаљ.Сада ће Саво да премести шатор пред њихов парламент!!!???
  • Ekonomija

    22.02.2022 20:09
    Ovo neće biti dobro, ne samo za EU već i za nas. Pucaju sebi u nogu jer će ovo izazvati nestabilnost, još veću inflaciju i oboriće Evro a to će se preliti i u naše dvorište bez obzira što nismo deo EU. Jedini ko profitira je SAD, toliko su se borili protiv severnog toka 2 i kao da su uspeli. Čim je nestala potražnja za oružjem nakon povlačenja iz Avganistana morali su napraviti novo žarište da američki vojno-industrijski kompleks ne ostane bez provizija.
  • Seljak

    22.02.2022 15:32
    Antikomunizam
    Ponovo sukobi imperijalnih sila.
  • Podbarac

    22.02.2022 13:49
    Nije nego
    Ovima iz EU kanda vrana popila mozak? I to je to - mož' misliti. Nema sankcija koje mogu da odvrate Ruse kad se uskopi*de. Eno ni sa Iranom ne uspevaju baš.

    Kad smo već kod toga, umesto svih tih poseta od pre neki dan i jalovih pretnji - što nisu pritisli Ukrajince da prihvate Minski sporazum, a dali šargarepu mečki - tj. ukinuli postojeće sankcije? A sad kao misle da će se vratiti "zlatno doba" (60-70-tih) gladnog rata?

    E pa neće! Kina im ne kuca na vrata nego ih razvaljuje, a sad uz Rusiju, biće i belaja i rata, a ne sankcija. Besna mečka će kao da se uvredi i okrene? E pa neće, nego će još bešnja da navaljuje!

    A mogu da se kladim da će onaj Ukrajinski komedijant da odigra poslednji čin komendije i da uz nagovor amera, da povoda mečki da razbuca Ukrajinu do kraja. A onda če tunjava Evropa kao da ratuje sve zajedno sa Amerima protiv Rusa?

    E pa neće! Ameri će zadovoljno da trljaju ruke (kao pokvarili smo dil EU-Rusija...) i sede kući, jer to i nije njin problem, već evropski!

    Ali ne lezi vraže! Šta će oni sa Kineskim zmajem uz koji je sad Ruska mečka, 'tela to ona ili ne? Umesto da imaju uz sebe jaku EU sa Rusijom, moraće da se nosaju so tim sami. Več vidim kako će to da ispadne...

    Sve mi nije dobro kad pomislim šta čeka mlađe generacije, a tek one koje dolaze! Šta će im ove budaletine belosvetske i politiČarske, ostaviti u nasleđe! Ništa - rat, jad i bedu

    Tolko.

  • Zemlja čudesa

    22.02.2022 13:29
    Sada vam samo ostaje da se molite nekoj višoj sili da gasovod kroz Ukrajinu ne bude dignut u vazduh ili jednostavno zavrnut.
  • Kiki

    22.02.2022 13:29
    Svaba pucao sebi u nogu da pokaze Rusu kako je jak.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna