Autor: Beta

Info
21.03.2022.
21:00
Ruske vlasti saopštile su da odustaju od mirovnih pregovora sa Japanom, navodeći da Tokio ima "neprijateljski stav" prema Rusiji.
  • Bojan

    22.03.2022 06:14
    Svake godine Japanski drzavni ribolovci uhvate i ubiju 333 kita. Izglasali su cak zakon da ih love za " naucna istrazivanja". Nekada sam obozavao Japansku kulturu ali nakon nekoliko projekata na kojima sam radio sa njima vidim, da tu nema vise onih postenih Japanskih managera sve se svodi na profit. I svoju kulturu su sami unistili. Izgovor za 333 kita zakonski je takva laz i obmana celog sveta. I niko im nista nemoze da ih zaustavi. Takahashi je samnom radio u Kini 1997 godine doso bi na projekt u 7 ujutru ja u 8 i ostao bi do 19 sati i na tabli pisao 8 sati radnih. Pitao sam ga zasto? Kaze posao nije gotov i da napise 12 sati radnih zamenili bi ga odmah sa drugim i poslali kuci. Lepa stara poslovno familijska kultura koja je izbrisana. Japanci su investirali u Africi Srednjem istoku na sisanje plina jer vecina Japanaca koristi plin u industriji i kucanstvu.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna