Autor: 021.rs

Info
21.04.2022.
22:10
Sjedinjene Američke Države podržavaju napore Kosova da se priključi NATO i Evropskoj uniji, rekla je američka senatorka Džin Šejhin posle susreta sa predsednicom Kosova Vjosom Osmani.
  • Djuro

    22.04.2022 15:35
    Popirakic
    Kosovo je otislo pa-pa jos davno, svaka prilika koja je postojala je ubijena u ime nacionalnog sta-god. Valjda ponosa, nazovi pravde i cega jos. I na kraju ce proci mnogo bolje nego mi ovde.
    E sad, ovi sto kukaju odmah na sankcije za rusiju i sto kukaju kako da rusi dobace do Kosova - samo se nadajte. Svojski se trudite da oterate jos vise ljudi sa ovih prostora (jer ko se ne slaze, moze odmah na zapad, itd itd) - a da mi malo okrenemo pricu i da vas malcice oteramo? Ne ide? A zasto? Eto vam tamo uslova na Kosovu, makar onaj deo oko Mitrovice, sto niste tamo da budete pravi patrioti? Nego ovde sizite i druge uvlacite u ime patriotizma u kaljugu i dobrano nama svima isisavate krv.
  • Anton

    22.04.2022 15:35
    jos nesto...
    Kosovo je NATO protektorat vojna baza ili americka vojna baza ne moze da bude clan nijedne medjunarodne organizacije pa ne moze ni da bude clan EU i Nato a jer je tamo baza natoa, tako da od clanstva Kosova u zapadnim organizacijama nema nista niti ce ikada biti to je lazna drzava sa laznim parlamentom i laznom vlascu, sto Ameri nisu bili pametni pa Avganistan primili u NAto kada je isti vec priznao KiM i ne nameravaju da povuku priznanje(jer su islamisti) iz Avganistana su se potpuno povukli a kad misle da se povuku iz nase zemlje? Nikad!? Nema priznavanja Kosova od strane Srbije, i nema uvodjenja sankcija Rusiji, sta da vam kazem vise manite se Natoa, i Eu, mante se rusofilije i rusofobije, manite se Kineza i Sija , Bajdena, Solca i Putina a vala i Vucka. Okrenimo se sebi , pomozimo sebi bice nam bolje, sto pre to utuvimo to pre cemo se unormaliti .
  • Anton

    22.04.2022 12:44
    No sanction to Russia
    Da li ovo nama nude nasi prijatelji sa zapada , ako uvedemo sankcije jednoj Rusiji koja je sila br 1 u svetu? Svakome clanstvo u EU (u nato nikad ni po koju cenu ne zelim!) bez uslova a nama je uslov da priznamo Kosovo? Guramo prst u oko Rusiji a zapadnjaci ce ponovo i iznova da nas prevare kao da nismo navikli na to da uvek zbog njih ispadnemo totalne budale koje uvek trce pred rudu, a ne dobijemo nista, zivot u Srbiji je sve tezi i tezi i sve je veca inflacija i vlast je vrlo losa i na sve to mi opet treba vas zapadnu kulturu da slusamo i ispunjavamo vase zahteve?? Dokle vise? Najbolje je da budemo nezavisni kao svajcarski model ili svedski i oslobodimo nase prirodne resurse od stranaca, da se zakon i struka postuju da se postuje narodna volja i da se vise uvazavamo bilo bi nam bolje svima zato promena sistema! Ne inacenju , ne slepom ispunjavanju zahteva od makar koga, ne sankcijama Rusiji.
  • Joca

    22.04.2022 12:28
    I Kosovo će za 10 godina biti razvijenije od Sprdije!
  • Ja

    22.04.2022 08:54
    Ja
    Rusi mogu dobaciti do Kosova?
  • J

    22.04.2022 08:29
    J
    Bilo kako bilo,Srbija nemoze vise nista da uradi! Kosovo je izgubljeno,zauvek! Okrenimo se ovom sto nam je preostalo da i ovo neizgubimo! Zasto ovo pisem..zato sto kao,narod ubrzano umiremo,nestajemo! A bez naroda,nema ni drzave!!!
  • Mile Sauer

    22.04.2022 07:09
    Jesu to oni sto su kod Vucica propovedali SrBskom narodu svetlu buducnost kroz sankcije Rusiji.
    Koje ce da potpomognu da nema podrske za 1244
    A onda ovo oko Kosova u EU i NATO ide kao podmazano.

    Mrs bre bagro !!!
  • Лиманац

    21.04.2022 23:52
    Косово и Метохија је Србија.
    Ово је доказ колико је деловање америчких сенатора заправо усмерено против српских националних интереса.
  • Zare

    21.04.2022 23:02
    Ono sto je nekada Kosovo bilo za Srbiju, u buducnosti ce biti obrnuto.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna