Autor: Beta

Info
01.06.2022.
21:41 > 21:51
Međunarodna organizacija za prava čovekaa "Amnesti internešenal" pozvala je danas Hrvatsku da odmah oslobodi pritvorenu članicu ruskog pank benda "Pusi rajot" i da je ne izruči Turkmenistanu.
  • V5

    02.06.2022 07:12
    Humanost pre svega
    Nisam ljubitelj Pussy Riot, naprotiv, ali ako postoji opasnost po život uhapšene, slučaj treba pažljivo razmotriti.
  • Naravno

    02.06.2022 05:40
    da ce je Hrvatska pustiti
    Sta mislite da li bi je Srbija pustila? Nije vazno sto se apsolutno zna i taj odgovor. Pustila bi je Srbija, takodje! Zato sto ipak, jos uvek, u ovoj vlasti postoje oni koji znaju sta se mora uraditi da bi se licilo na druge ljude, iako se to ne zeli, na nesrbe i sta je imperativ koji je neizbezan. Tako ce i ova Spasovdanska litija u Beogradu biti neki iznudjeni kompromis da bi se pokazalo da su i ovde slicni ljudi, onima u svetu i van ovih granica.
    Sta mislite kakva bi bila odluka Srba, kao naroda? Srbi kao narod kaznjavaju svaki oblik otpora ili manifestacije hrabrosti. To ih iritira. To ih podseca na ono sto oni nisu. To ih postidjuje i radja svest da ih je neko u veoma dugom vremenu kvario, kvario i da imaju neki kvar i da ne lice vise na druge ljude... Za Srbe kazu da ih je neko doveo u situaciju da udare na Boga. To Srbi kazu. To Srbi i pisu!
  • @Лиманац

    02.06.2022 03:58
    Limanac, get a life
  • Лиманац

    01.06.2022 22:10
    Само по закону
    Подршка хрватским органима реда за изручење дотичне у Туркменистан.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna