Autor: FoNet

Info
12.06.2022.
19:33
Grupa senatora Kongresa SAD iz obe stranke, demokrata i republikanaca, postigla je danas dogovor o principima zakona o bezbednosti u vezi sa nabavkom i nošenjem vatrenog oružja, javlja CNN.
  • Srbi

    13.06.2022 05:06
    Znaju
    ...kako je to sve besmisleno! Vazno je samo postojanje zlocinackih umova, psihopata, sociopata, kriminalaca i njihova sprega sa vlastima. Mogucnosti su ogromne: od noza - do visoke tehnologije! Kod ljudi pecinskog nivoa - noz je "fejvorit"! A tek olizan!
  • Boem

    12.06.2022 21:38
    Samo napred
    Gde je zabrana prodaje oružja sa velikom vatrenom moći i šaržera velikog kapaciteta? Ovo je samo kap u moru, ali od nečega mora da se počne.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna