Autor: Tanjug

Info
10.07.2022.
16:32
Svetske cene prehrambenih proizvoda blago su opale u junu treći mesec zaredom, objavila je Organizacija za hranu i poljoprivredu Ujedinjenih nacija (FAO).
  • misko

    10.07.2022 20:21
    pljackaju vas godinama
    penzioneri vi se radujte sledi vam povecanje za pola godine, naravno ko dozivi. Povecanje ce biti onoliko kolika ce biti inflacija tako da za te novce necete se nakupovati. Vi ste ih odrzali na vlasti i sada nema ljutnje, uzivajte u nemastini.
  • M

    10.07.2022 16:42
    M
    Neznam kako je u svetu...ali kod nas je svakim danom sve skuplje i znam da pola gradjana vise nemogu ni ceo mesec da prezive!!! A to....neide na dobro a sluti i mirise na...?!!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna