Autor: Beta

Info
11.07.2022.
13:01
Više radnika fabrike namenske proizvodnje "Milan Blagojević" u Lučanima uputilo je otvoreno pismo Samostalnom sindikatu u kome traže da ta fabrika ne bude sponzor fudbalskog kluba "Mladost" iz Lučana.
  • Mile rent-a mozak

    11.07.2022 13:30
    Poštovani radnici, sasvim sam dobro razumeo vaše dileme i zahteve. Međutim, postavlja se pitanje zašto ovo pitanje ne uputiste javno dok je nezakoniti direktor vršljao vašim životima do 80 godine, dok je bio predsednik i počasni predsednik kluba, dok je njegov sin bio trener, a sada i vlasnik ( iako u Srbiji sportski klubovi su udruženja građana, sem ako se ne zoveš Arkan, Jusa, Tončev brothers, Kokeza, Gale tekvondo, Šapić...)? Zašto ne postavite pitanje o položaju radnika, kada ste potpisali člansku kartu i pristali da u kešu, plaćate članarinu 10% od plate mesečno? Zašto ne pomogoste iz sindikalne kase porodice kojima izginuše deca na radnom mestu? Zašto sindikalčev sin je standardan u prvoj postavi omladinaca i niko ne sme da stavi drugog klinca da igra? Zato što dete treba da se proda. Tata mu se odavno prodao, a i vi radnici, takođe. Samo vam je sad malo proradila savest. Jbg, već viđeno x puta. Ne postavljate pitanja sindikatu, nego izađite na ulice i u javnost. Ipak vi mnogo više znate, šta se dešava oko vas. Nema više vojnih tajni.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna