Hehe, a znači ja kada navedem primer sladoleda od vanile to se onda mora bukvalno shvatiti da ne postoji više nijedan sladoled na svetu, jer je poznato i u anale zapisano da je rumenko najprodavaniji sladoled na svetu te je zato nečuveno da neko ne podrazumeva da je najveća verovatnoća da konzument sladoleda jede baš rumenka. I opet, niko, pa ni ti sve do sada, nije pominjao nikakvo hlađenje krofnama, lepo gore stoji šta si napisao i šta sam ja napisao. A ono što si trebao jednostavno odmah napisati je da si ti prva osoba u istoriji čovečanstva koja nikada ne greši, a ja to neću shvatiti bukvalno i podrazumevaću ono što je bliže istini da si jedan od mnogih koji je nesposoban da prizna kad pogreši i lupi glupost jer mu je ego toliko ranjiv da bi mu momentalno glava pala sa ramena ako to prizna, i da ti jedini imaš ovde pravo da shvataš bukvalno a da ja takvo pravo nemam jer ipak ti si nepogrešivo božanstvo a ja samo grešni čovek. Tako bi odmah sve bilo jasno i rasprava bila nepotrebna, ne bih se usudio čak ni da pomislim da jedno takvo božanstvo u nečemu nije u pravu.
Pa nisam spominjao ni sladoled od vanile. Da li si možda čuo za rumenko i slične sladolede? Sumnjam da su masniji od krofni. Može tebi biti zabavno šta god želiš, kao što rekoh sto ljudi sto ćudi. Neko uživa u masnim krofnama koje se "tope" (meni je npr. zabavno što bukvalno shvataš sve što sam napisao), a neko ima možda malo više rezona pa jede hladni sladoled koji topljenjem hladi telo koje je u kontaktu s njim. Baš me interesuje kako ćeš krofnom da se ohladiš :)
Ako i zanemarimo količinu masnoće u sladoledu za koji neki izgleda misle da je nema (vanila sladoled na 100 grama ima 11g masti a krofna sa pekmezom 19g), meni je bila zabavna ta konstatacija da se krofne tope od toplote na suncu pa je zato neshvatljivo zašto ih neko jede, nisi ti pominjao nikakve masne zalihe niti potrebe za masnoćama već samo topljenje krofni na suncu. Zato i jeste neshvatljivo zašto jedeš mastan sladoled na +40 koji se upravo topi na suncu za razliku od tih krofni. I uzgred, osim ako se na plaži samo izležavaš, nije neobičajeno da povećana fizička aktivnost kroz kontinuirano plivanje izazove glad i potrebu tela za energijom.
Pa neironično - da, na +40 jedem sladoled i pijem hladna pića koja me logično rashlađuju, a masne krofne ostavljam za zimu kada mi je potrebno da imam "zalihe" masti koje mogu da iskoristim za "dogrevanje" tela. Ali sto ljudi, sto ćudi - možda neko stvarno uživa u masnoći na +40...
kom da uzme prase@ Tako je, ni meni. Svako ko je normalan zna da na 40 stepeni jedeš sladoled koji se od toplote uopšte ne topi za razliku od masnih krofni.
uradili kada bi dohvatili ovu mafiju iz Jovanjice ?
Ovde je u pitanju samo trava kao začinsko bilje na
krofnama. I zarada je sigurno ista ako ne i manja jer je br članova družine bio veći, a nikog nisu samleli u pljeskavice.
Uz advokata bizona veoma brzo se vraćaju na posao.
Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.
Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.
Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.
Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.
Uhapšena "krofna mafija" na Halkidikiju
Autor: Tanjug
Info
•15.07.2022.
•18:14
Komentari 16
Tačka
kom da uzme prase
Stohadin
Daju li fiskalni oni što prodaju krofne na plažama?
Tačka
kom da uzme prase
Kuzman
Klisanka
Tačka
kom da uzme prase
Vracam se
Manjane
9
Ovde je u pitanju samo trava kao začinsko bilje na
krofnama. I zarada je sigurno ista ako ne i manja jer je br članova družine bio veći, a nikog nisu samleli u pljeskavice.
Uz advokata bizona veoma brzo se vraćaju na posao.
Dragan
Nomad
Krofna
jel su sa dzem”
cirka po 50€ svako
pa ti sad vidi bato moj ko kosi a ko krofne po plazi nosi
Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.
Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.
Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.
Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.
Napiši komentar
NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 72H