Autor: FoNet

Info
04.08.2022.
10:29
Demokratija je vrlo nežna biljčica koja je u Srbiji zgažena voljom vlasti i "tu, osim pobune, nema drugog rešenja", rekao je u intervjuu za Novi magazin istoričar i pravnik Milan St. Protić.
  • Protic bot Vucicev.

    04.08.2022 19:41
    Radi za Vucica .
    Posle tv prenosa skupstine, u kojem je posle mnogo vremena mogao narod direktno na tv-u da bez cenzure cuje glas opozicije. Rezim je izmerio popularnost i video da mu nikako ne odgovaraju tv prenosi skupstine na Rts2. I odma je Vuciic poslao Protica da zagovara opoziciju da bojkotuje skupstinu, kako narod na tv-u nebi cuo sve o aferama SNS-a. Isto tako je radjeno onda kad su pozivali da se ne izlazi na izbore jer su namesteni i nema svrhe. Videli smo ove izbore, sto veca izlaznost i rezim je uzdrman, SNS se provukao sa 40% glasova, ali sada sa tv prenosima skupstine ce rezim SNS pasti
  • Nema vam sreće ni

    04.08.2022 16:44
    od Protića prote
    A sta je Prota nego velikosrbenda obucen u demokratski kaput. Unuk Protica iz vlade onog nesretnika Pašića paše i Karadjordjevica. Ne bi se usrecili s njime, mozda je bolji od ovih, ali sigurno nije dobar. Isto misli kao i ovi, samo bi on svoje političke ideje ostvario na ' pametniji ' nacin.
  • Mira

    04.08.2022 15:23
    Protić
    Gospodine Protiću hvala Bogu prepoznali ste da je najgore od najgoreg od opozicije ušlo u parlament... Još kad sam videla da je jedan od potpredsednika Borko Stefanović... šta da vam kažem...biće to katastrofa.
  • Cica

    04.08.2022 14:10
    @Aca
    Pored ocuvane sluzbe BIA i ne otvorenih dosijea, bez lustracije, bez sudjenja za protagoniste 90ih... tesko.... propustili su veliku sansu za Srbiju da postane normalna civilizovana drzava... Preziveli su svi ratni-huskaci, ratni profiteri, saradnici zlocinacke Sluzbe...
  • Mastodont

    04.08.2022 13:39
    @Дигитални варварин

    Ili ste jednostavno upravo takvi u glavu srbnuti džiberi kako vas je i opisao.
  • Aca

    04.08.2022 13:02
    Verovao
    Ja sam nekako verovao da će u ovoj državi biti bolje, dok su bili Batić, Protić i Đinđić...

    Sada ostade samo on :(

    A od njegove snage, ostadoše samo SNSage!
  • Дигитални варварин

    04.08.2022 12:22
    Само родослов
    Дотични може да се похвали славним прецима који су водили српску политику у другој половини XIX и првој половини XX века. Али, што се тиче његовог личног ангажмана - то је другосрбијанско трућање о "демократији" која подразумева аутошовинизам и безлични и аморфни космополитизам. Милане, те твоје приче причај на Калишу, док играш шах са Кораксом, Петричићем, Гораном Марковићем, Филипом Давидом, Иваном Ивањијем и осталим "млађаним" брозофилима.
  • Паја

    04.08.2022 12:21
    Владане, Владане
    Још један политичар, поред свих са тренутне сцене, којег треба лустрирати. Сви сте били, показали своје способности и хајде сада у политичку пензију. Ваљда ће се појавити бар један политичар који стварно воли ову напаћену Србију и не ради само за свој или интерес било чије амбасаде.
  • K

    04.08.2022 11:32
    K
    Sve tacno i u metu! Bravo Milane!!! Ko ima mozga daga svati?!!!
  • Dragan

    04.08.2022 11:25
    Problematični gospodin
    U Srbiji su lažni političari i demokrate kojima pripada i dotični gospodin. Nekako kao po pravilu, s' leta, on se ponovo pojavljuje u medijima da pamtuje, a u vremenima krize i haosa nigde ga nema.
  • Srboljub

    04.08.2022 11:05
    Pametno zbori! Ali ovde se radi o srbima, koji vise vole pare, nego oba roditelja!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna