Autor: Beta

Info
23.02.2023.
19:20
Značajan broj lekara beogradske Hitne pomoći angažovan je na dežurstvima komercijalne prirode, iako im je primarna obaveza zbrinjavanje urgentnih pacijenata, rekli su danas predstavnici NVO.
  • Novosadjani

    23.02.2023 19:51
    A sta radi novosadska hitna???? Pola ekipa u smeni dezura na nekom javnom dogadjaju,a dispecer na 194 prica gradjanima kako nema ekipa i ko da izadje. Pola nam pacijenata sa infarktom zavrsi u Urgentnom centru, zato sto nema ko na teren da izadje, a ekipe dezuraju
  • Leo

    23.02.2023 19:31
    Beogradska neljubaznost
    Što se tiče Beograda, i uopšte javnog servisa gradjana, bez obzira na oblast, oduvek je vladala velika neljubaznost medju pružaocima usluga, nadmenost, nevaspitanje, drčnost i korumpiranost. Eto takva nam je prestonica. Ono što se u drugim gradovima ili opštinama završi najnormalnije, to u Beogradu nije moguće jer tamo vlada javašluk i bezobrazluk.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna