Autor: FoNet, Jutarnji list

Info
14.06.2023.
10:03
Hrvatski premijer Andrej Plenković posetiće Srbiju u petak, 23. juna, piše danas zagrebački Jutarnji list, najavljujući njegov sastanak s premijerkom Anom Brnabić,
  • Lala

    14.06.2023 15:36
    Neka ga, dobro došao!
    Lepo što će Plenković doći u posetu Srbiji. Hrvatska nam je susedna zemlja i sa njima treba da imamo dobre odnose. Ne treba biti primitivan i stvarati mržnju medju državama i narodima. Svi smo mi manje više isti narod. To što su nas političari izdelili i stvorili ratove (uz pomoć velikih sila i NATO pokvarenjaka) ne znači da treba i dalje da živimo u mržnji i svadji. Odnosi se moraju biti dobri, jer svadja, mržnja, vredjanje i sve drugo što ide ovome u prilog nikome neće doneti dobro.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna