Autor: Beta

Info
14.06.2023.
11:08 > 12:28
Predsednik Skupštine Srbije Vladimir Orlić odložio je sednicu za sutra, jer ni posle pauze nisu bila prisutna ni 84 narodna poslanika, koliko je po poslovniku mininum da bi se vodila rasprava.
  • Temerinac

    14.06.2023 18:26
    Gašić za 2 masakra ne podnosi ostavku, a Ružić je podneo ostavku za 1 masakar. A Gašić nije podneo ostavku ni za pad helikoptera, to je SNS nema odgovornosti, nema ostavki nikad niko od njih nije podneo ostavku. Nema problema, zato blokade puteva jedino funkcionišu u ovoj državi, vidimo se u subotu biće nas ponovo miILIon
  • veca

    14.06.2023 15:28
    Pitajge ga kada je studirao
    Prvo i prvo poslanici treba da postave pitanje i da traže odgovor o činjenici kada je to Gašić studirao na Ekonomskom fakultetu u Nišu, kada znamo da taj čovek nikada nije studirao na tom fakultetu. Kada je išao na predavanja, vežbe i kada je prijavljivao i polagao ispite. Postoje matične knjige, zapisnici, uplate ispita, pa dajte da vidimo te uplatnice za prijavu ispita kako su one hronološki plaćane. Gašić je 2008. jedva (nepismeno, kao i većina članova sns) popunio pristupnicu SNS, u kojoj je naveo da ima sss i da je preduzetnik. A onda je odjednom postao diplomirani ekonomista, i to pre 2008.godine. Valjda mu je bilo u interesu da 2008. napiše da je diplomirani ekonomista zbog napredovanja u stranci. Ne mora njega predsednik da da, ali mora da se pokrene krivični postupak za kupovinu diplome, mada se on ne seća ni koju je srednju školu završio, negde navodi stručnju srednju a negde gimnaziju. Evo kakvi stručnjaci vode državu i kakve stručnjake predsednik države štiti i čuva ih kao da su Mihajlo Pupin, Nikola Tesla, Milutin Milanković itd.
  • Koks

    14.06.2023 15:07
    Ostavka
    Bez komentara
  • Mjari

    14.06.2023 12:45
    To smradovi namerno rade, jer je sef tako naredio. A sef "Batu" ne da, zato sto "Bata" zna mnogo
  • Bibilibi

    14.06.2023 12:39
    Šta je tu čudno?
    Reče AvAv da ne da Gašića - znači ne dolazite na sednicu da ne bi bilo kvoruma. Gde nam je naša Ančica, upisuje dete u vrtić?
    SRAMOTA!!!!!
  • Jelka

    14.06.2023 11:22
    Ono što ne dostaje u članku saznajemo iz tvita Veselinovića:
    „Poslanici SNS-a i SPS-a ne žele da daju kvorum za tačku dnevnog reda za smenu Bratislava Gašića.
    Iz evropske opozicije nisu prisutni samo ljudi koji su bolesni. Jedna koleginica upisuje dete u školu.”

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna