Autor: Beta

Info
25.06.2023.
07:39
Lider paravojne ruske grupe Vagner Jevgenij Prigožin, koji je u subotu započeo pa prekinuo pobunu protiv vojnog vrha Rusije, ima dugogodišnje veze sa predsednikom te države Vladimirom Putinom.
  • Mile

    25.06.2023 12:42
    Lopovsko-mafijaška država kao i kod nas za koju ne treba mrdnuti ni malim prstom, a ne ratovati.
  • andrija

    25.06.2023 09:21
    Kako idu one...
    stare izreke...da bog da imao pa nemao... ne verujem bas u to sto prica Prigozin...i Putin i Prigozin su zajedno bili u biznisu ali nisu delili iste poglede na drzavu i njeno uredjenje... to je kao Draskovic i Seselj kod nas iz devedesetih pa do dana danasnjeg...a zajedno skupljali pare po belom svetu i zamajavali ljude...na kraju jedan drugog nemogu ocima da vide.
  • Boban

    25.06.2023 08:58
    Boban
    Ista bagra koju imamo u Srbiji! Koji si ti "biznismen i uspesan privrednik" kada moras biti blizak sa Rezimom da bi se obogatio od drzavnih para? Zato je Zapad to sto jeste za razliku od Rusije i ovakve Srbije!!! Ovakvi na Zapadu nebi mogli zaraditi nista sem Zatvora!!! Ali polako sve ima svoj Kraj jer i Rusima je preko potrebana promena takvog Sistema kao i nama u Srbiji!!!
  • rale

    25.06.2023 08:34
    Zlatni spoj totalirizma, korupcije i negativne selekcije. Ostavio je sve svoje borce sada na terenu da država radi sa njima šta hoće, a pri tome napravio od sebe heroja na jedan dan. Ali nema veze, svi ti borci su ionako plaćenici i bivši robijaši.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna