Autor: Beta

Info
13.07.2023.
15:27
Po nalogu vlasti Kantona Sarajevo, sa linije razgraničenja Federacije BiH i RS, uklonjena je tabla s natpisom "Dobrodošli u Istočno Sarajevo, grad 157.000 Srba koji su morali napustiti Sarajevo".
  • Feniks

    13.07.2023 19:35
    Nalog
    Čuj izašli po nalogu vlasti.....a Silos, Kazani, Tarčin i ostali šta je to bilo, to su bila odmarališta ili..... da po vašoj logici stvari iz Srebrenice su onda isto izašli po nalogu tadašnje političke vlasti...
    Tužno i jadno......žalosno.....
  • y

    13.07.2023 16:42
    " gradonačelnica Sarajeva je podnela krivičnu prijavu protiv Ćosića, zbog, kako je navedeno, izazivanja nacionalne, rasne i verske mržnje, razdora i netrpeljivosti" .

    Ok,činjenica je da su Sarajevski Srbi "nestali" iz Sarajeva.
    Potenciranje te činjenice možda i može izazvati netrpeljivost među dva kontitutivna naroda u BIH, ali kad gradonačelnica pozdravlja postavljanje table koja stoji na zgradi Sarajevske Vijećnice "Na ovom mestu su SRPSKI zločinci uništili gradsku biblioteku,pamti i ne zaboravljaj!" to onda govori o duplim aršinima. Natpis na zgradi Vijećice stoji već 30 godina.

    Već 30 godina na svakom mestu u BIH stoji neki natpis "Pamti ne zaboravljaj nikad zaboraiti,nikad oprostiti" ... pa se niko nije bunio. Sad kad se Srbi sete da obeleže svoje nesreće, e to ne može.
  • Vule

    13.07.2023 15:50
    Pa dobro , tabla ce da se pomeri, al ce istina da ostane.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna