Autor: Beta

Info
26.07.2023.
12:14
Cene stanova u Srbiji u drugom tromesečju ove godine nastavile su rast od 11,19 odsto u odnosu na isti period prošle godine, saopštio je Republički geodetski zavod (RGZ).
  • Miroslav

    26.07.2023 17:56
    Babe i zabe
    Nisam zagovornik teorije da ce cene stanova ekstremno da padnu ali s obzirom na to da je ove godine manje kupoprodajnih ugovora, prosek cena za ovu godinu se racuna na dosta manjem uzorku nego prosle godine. Da li je realno porediti tako izracunate proseke i da li je ispravno na osnovu tih vrednosti zakljuciti da su cene u porastu u uslovima kada prodaja staje.
  • Tolmač

    26.07.2023 14:17
    Ovo je cela rečenica:
    Pošto je u srbiji tržište nekretnina jedna velika neregulisana mašina za pranje para od trgovine narkoticima i oružjem koje uglavnom nije negativno pogođeno kretanjima svetske ekonomije, "... Iz Zavoda su naveli da je Srbija u odnosu na zemlje Evrope, prema indeksu cena stanova, pokazala veću otpornost prema naglim promenama trenda na tržištu nepokretnosti usled globalnih ekonomskih turbulencija."
    E to je sada kompletna informacija.
  • Evo

    26.07.2023 12:58
    Evo
    Gledamo trazimo…vec 9 meseci i zaista nista nema ispod 1800 evra! Novogradnja ovisno od lokacije i opremljenisti je 2100 pa navise i nema ni naznake o nekoj stagnaciji a kamoli pojeftinjenju!
  • Laki

    26.07.2023 12:40
    Ne znam o kakvoj kupovini se ovde prica ali ja licno ne mogu da ga kupim, zbog alavih agencija koje gledaju da uzmu sto vecu proviziju a o investitorima da ne pricam. Sta god radio u zivotu osudjen cu biti da placam kiriju. Drzava pomaze policajce, vatrogasce, izbeglice, ali zato mladje generacije su osudjene na propast. Posle kazu "pravite decu", gde da ih pravim?
  • noname

    26.07.2023 12:37
    jel su zgrade prošle proveru
    Ako su zgrade i stanovi sa krovovima koji "lete" i iskrivljuju se posle oluje onda svaka čast investitoru/ima

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna