Autor: FoNet

Info
28.07.2023.
15:44
Novinarska udruženja protestuju zbog toga što su, nakon predstavljanja programa Digitalna Evropa, novinari bili onemogućeni da postave pitanja učesnicima, među kojima je bila i premijerka Ana Brnabić.
  • Običan građanin

    29.07.2023 12:17
    +/-
    Kanda mi se čini, da ovi što lupaju -, imaju lepe dnevnice?
  • Dzon

    29.07.2023 08:19
    Strasno
    Bog ce im suditi,zivi bili pa videli...
  • Predrag

    29.07.2023 00:49
    Demokratija brale, nego šta
    Ipak bi pomenuti novinari morali da se smatraju srećnicima jer su ih verovatno po naredbi g-đe Ane-Ikebane zaključali pa samo nešto kasnije pustili. Da se radilo o njenom gazdi i vlasniku A. Vučiću, možda bi novinare pohapsili i kao nesrećnog glavnog urednika Magazina Tabloid iz BG, M. Brkića osudili na 14 meseci robijanja. Počinio je, jadnik, "izlajavši" se pred nekim Vučićevim doušnikom i agentom provokatorom ispred Skupštine u BG verbalni delikt -navodno u cilju da "lajući" ruši ustavni poredak Srbije -čitaj Vladu na čelu sa AV! Iako navodno to po zakonima Srbije nije odavno više kažnjivo, za neke novinare taj zakon ne važi. Kao što za AV ne važe SVI ZAKONI pa ni i Ustav Srbije -jer zakon to je ON, a tužilaštva i sudstvo je pod njegovom i komandom i čizmom. Demokratija u Srbiji brale, nego šta!
  • Ovo

    28.07.2023 19:48
    Nije nikakvo iznenadjenje. Uskoro se može dogoditi, ne samo da budu onemogućeni da postavljaju pitanja, nego i da ne budu uopšte pozivani na dogadjaje. Dobijaće samo "saopštenja" i to je to. To se redovno dogadja sa ministarstvom energetike. Čak nekoliko puta nedeljno šalju "saopštenja" uz obaveznu ministarkinu fotografiju. Kada je trebalo da na sednici Skupštine, prošle nedelje, samo pročita ono što su joj napisali, silno se mučila i bilo je neprijatno gledati je. A onda se nije ni pojavila, kada su na dnevnom redu bili zakoni iz oblasti energetike. Kad se mučila da samo pročita napisano, kako bi znala da odgovara na pitanja poslanika. Nestručna je, ali će znati da istrguje sa EPS-om.
    Isti slučaj je i sa premijerkom koja samo pominje IT. Samo IT i IT, iz poznatih razloga. Ministarku Kisić bolje da ne pominjemo, a i većina ostalih ministara su vrlo slični. Tako da, nema iznenadjenja. Sve je moguće.
  • zztop

    28.07.2023 19:11
    Eh ti novinari navalili , pa sve će vam ana b. reći za koji dan na pinku ...
  • BGD 011

    28.07.2023 18:22
    Srbija evropski partner hahaha
    Pa to je bilo preventivno, da kojim slucajem, svojim pitanjima brljivoj Ani, novinari ne bi otkrili "Potemkinova sela" kojima se hvalila pred Evropljanima.
  • Николица Тртић

    28.07.2023 16:15
    Каква је ово власт и држава умислили да је њихова приватна а не народна ,да не скривају муљања и малверзације шта је дигитална европа ,колико је пара бачено ?
  • Betmen

    28.07.2023 16:09
    Шта вели Ђилас на то???
  • Mojsije

    28.07.2023 16:08
    Ju ju
    Ako su ih sada zakljucali mozda ih sledeci put posalju u logor!!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna