Autor: Beta

Info
05.08.2023.
10:29
Predsednik Skupštine Srbije Vladimir Orlić izjavio je da će tokom avgusta u parlament stići više predloga zakona od Vlade Srbije.
  • Peer

    05.08.2023 22:47
    Orliću narastao nos
    Orliću je narastao nos od laganja da će uskoro biti veći od mikrofona.
    Koji šarlatan i sramota za državu, užas!
  • Ial

    05.08.2023 22:40
    Koja po redu lažovčina
    Iz očiju mu izbija laž. Nevaspitan, politički ostrašćen, nedostojan funkcije koju obavlja. Ponaša se kao poseluša a ne kao predsednik Skupštine Republike Srbije.
  • Penzioni fond

    05.08.2023 22:16
    @ frka
    U vreme dok su radili, sadašnji penzioneri su punili penzioni fond, da bi sada mogli da primaju penziju. Zahvaljujući tom novcu, penzioni fond je imao i svoja odmarališta, banje i sl. Sada se te banje , odmarališta i sve što je bilo u vlasništvu penzionog fonda (zahvaljujući uplatama tadašnjih radnika, a sadašnjih penzionera), rasprodaje. Penzioneri ne odobravaju, niti se slažu sa rasprodajom te, zajedničke (i vaše) imovine, ali ih niko ne pita. Kao što se ne slažu sa rasprodajom imovine fonda, tako nisu mogli ni potrošiti novac koji su uplaćivali za vreme dok su radili. I, ne ljutite se na pogrešne ljude. Da li glasaju po vašem ukusu, to ne znamo. Ali ne treba preterivati i biti tako siguran u nešto.
  • Ns

    05.08.2023 14:24
    Ns
    Bolje da nista ne komentarises.Stidi se svojih izjava.
  • Ns

    05.08.2023 13:30
    Jadno
    Kakva je ovo izjava povecacemo plate aliii kad obezbedimo pare
    Pa tesko da ce do tova doci s obzirom da svaki visak trpaju sebi u dzepove
    Ajde botovi lupajte minuse vama od usta uzimaju vecina nas ne radi u javnom sektoru
    Sami sebi lupate minus
  • Garibaldi

    05.08.2023 11:37
    Dižete plate u javnom sektoru tako što ste privatnike opteretili svim mogućim taksama. Prosek plate u javnom sektoru je veći nego u privatnom. Povećate cenu struje građanima i privredi, a onda dižete plate u EPS-u. Opet kupujete izbore, ne do.bijate ih. A javni sektor ne radi nedeljom i svim praznicima, dok privatnici rade!
  • Realista

    05.08.2023 11:18
    još kolača za poslušnike...
    Budžet se puni privatnim sektorom koji je u kolapsu i konstantnim zaduživanjem u inostranstvu - a iz tog budžeta se nagrađuje parazitni i preglomazni javni sektor. Čak i potpuna budala može da uvidi da dugoročno gledano, na 5 godina, to nije održivo i vodi do još veće krize i socijalnog raslojavanja ovog društva i daljih tenzija. To znači da grupa osoba koja uživa ove privilegije nisu budale - budale su iz grupe osoba koja radi u privatnom sektoru jer oni konstantno gube i plaćaju tuđe greške.
  • Pera

    05.08.2023 11:00
    Iz bivseg DDR-a
    "Da bismo povećali plate u sektoru zdravstva za određene zaposlene, u prosveti, socijalnoj zaštiti, da bismo podigli penzije za 5,5 odsto, mi moramo već u ovoj godini da se postaramo da osiguramo stanje u budžetu."

    A Jorgobanka Lupetakovic kaze da je inflacija 14%.
    To je ta svajcarska + formula za penzose.
    Vrsljaju sa nama kako im se oce.
    I treba da izumremo kao dinosaurusi, ni koske da nam ne nadju.
  • F

    05.08.2023 10:54
    F
    A Orivatni Sektor i Penzije? E vidis zato ima da ljosnete jer ste nevidjenu podelu i mrznje u Narodu posejali koja uvek se Vrate ko Bumerang i to onaj najbolniji!
  • Lopovska posla

    05.08.2023 10:44
    Orlić: Rast plata u javnom sektoru, ali prvo da obezbedimo budžet

    U prevodu,prvo ćemo da vas opelješimo do zadnje pare a onda ćemo deo da vam vratimo.Nemate vi realnih prihoda nego samo ono što otmete od naroda i što se zadužite.
  • frka

    05.08.2023 10:43
    zajam
    Verovatno cete naci neki zajam u inostranstvu. Mladi danas popunjavaju penzioni fond za starije a njihova deca ce popunjavati budzet za pozajmice koje im se dede zaduzise. Potpis ce staviti ovi sto ce dobiti malo pasteta, sardina, ulja, brasna, sendvic, sokic, olovku, blokce i sliku ljubimca.
  • A prvo da

    05.08.2023 10:40
    poskupe struju !!!
    Rast plata u javni sektor, a samo da prvo poskupe struju !? Svi na blokade puteva, poskupljenje struje ne sme proći !!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna