Autor: Beta

Info
08.08.2023.
06:25
Dosadašnji predsednik GO Narodne stranke u Subotici Bane Maksimović kazao je da su članovi lokalnog odbora istupili iz te partije i da će političko delovanje nastaviti u Narodnom pokretu za Srbiju.
  • Rumpelstiltskin

    08.08.2023 12:38
    Ni vi unutar sopstvene stranke niste u stanju da se složite i razumete, a sutra očekujete da se za vas glasa. Sitne duše pune sujete koje gledaju samo lični interes. Kako se čini, biće više stranki i kojekakvih pokreta nego članova sve zajedno. Sve treba voda da vas odnese, da vas više ne gledamo, kako vlast, tako i dobar deo opozicije.
  • NN

    08.08.2023 11:17
    raspad
    A nema nigde podataka o tome koliko u tim strankama (i svima onima u kojima su njihovi članovi bili ranije) košta transfer? To bi bilo korisno znati, a možda bi donelo još članova ovde ili onde!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna