Autor: FoNet

Info
08.08.2023.
09:36
Diplomata Srećko Đukić, bivši ambasador Srbije u Belorusiji, ocenjuje da je Zapad prethodnih godina vodio "meku" politiku prema Srbiji i režimu Aleksandra Vučića koja nije dala rezultate.
  • Ptić Rugalac

    08.08.2023 19:43
    Jasno je...
    Čim ovi zapadni "parlamentarci" škrabaju ovakva saopštenja, jasno je da su bitni i moćni koliko i evnuh u krevetu. Russia and China forever! A, priče penzionisanog žutog ambasadora ne zaslužuju komentar...
  • Илија

    08.08.2023 17:50
    Кад те неко финансира да дођеш на власт није џабе за узврат рудна богатства србије а политика нам бетон завеса као фудбалска бетон лига нема даље
  • Dragan

    08.08.2023 10:27
    Dr
    Evropski parlament ne davno doneo odluku da nema više beogradizacije Balkana u da će sankcijama prisiliti Srbiju da ispuni dogovorono i da će se sprečiti da agresor bude u poziciji pregovarača jer bi time i Rusija moga uslovljavati u okupiranim delovima Ukrajine.Dokumen potlisalu EU, SAD, Ukrajina.Pošto su blizu izbori u EU ovo će po hitnom postupku se raditi jer bi to bio jedini uspeh EU.
  • zezate se...

    08.08.2023 09:56
    ?
    AV je dao zapadu silne subvencije, koncesije, (pro)dao Kosovo, uveo sankcije Belorusiji, Siriji (...)! Zapad je nekako i mek i naivan, dok su Rusi prerfidni i kvarni?!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna