Autor: Beta

Info
16.08.2023.
10:47
Grupa medicinskih radnika, članova Stranke slobode i pravde (SSP) ocenila je da je situacija u zdravstvu ostala loša i u mandatu ministarke zdravlja Danice Grujičić i zatražila njenu ostavku.
  • Branko vujicic

    22.08.2023 12:41
    Danica je vrhunski doktor i vi sto mrzite sve pustite je da radi nemoze odjednom sve da se resi
  • Lošmi

    16.08.2023 22:33
    Realnost
    Ova žena nema pojma sa realnošću.
    Svojim izjavama pokušava da se udvara određenim slojevima društva, proizvodi nove probleme a to još više šteti i ovako lošem stanju u zdravstvu. Treba pot hitno da podnese ostavku.
  • Đedo (72 g)

    16.08.2023 21:36
    Sve se zna
    Zdravstvo u Srb ne postoji, ono što ima je najkorumpiraniji deo države! Pa i otac 13 godišnjeg ubojice je neki lekar sa dva pištolja i pet milki € nekretnina (stekao od plate...)
  • milicica

    16.08.2023 15:24
    o boze
    Zena jeste mnogo htela ali da bi uradila morala je imati i sagovornike a najvaznije za zdravstvo finansuje. Na njenu i nasu zalost nije imala.Lekari SU PRIVILEGOVANA kasta i tu je tesko ista postici ali da Dana G. smeta samo stranackim lekarima je samo za sebe indikativan pokazatelj sta se gubi kad se bavis politikom. Moralnost i postenje i sviras kako gazde kazu a mozda neko od njih preferira mesto buduceg ministra a usput ce se baviti politikom, privatnim radom, radom u zdravstvenoj ustanovi a kad sve stizu pitam se.
  • Nesposobni Vučić

    16.08.2023 13:30
    kukaju mu za pare
    Vučić je nesposoban da naredi, nema talenta za upravljanje, i stvorio je katastrofalni sistem u kojem je okružen neradnicima, a koji imaju velike plate.
    Ovi iz bolnica što sada kukaju i štrajkuju, u stvari samo hoće još para da otmu od nas građana Srbije. A može im se, kada je Vučić nesposoban da naredi, i samo sipa parama da bi gasio požare. Javni sektor (među kojima spadaju i medicinari) je otkrio da je Vučić slab, i samo ga sisaju, i plate njima polako ratu, a dok Srbija propada.
    Vučić mora da bude smenjen, sistem mora da se menja, za predsednika mora da dođe čovek koji zna da naredi, da rasporedi ljude koji će da ginu na poslu, a plate u Javnom sektoru uključujući i medicinare, svima na minimalac. Oni ništa ne rade, a u stvari glume da rade da zavaraju oko običnog građanina, ali nikako nekog iskusnog privatnika, poslodavca, koji neradnika zna da prepozna na 100 metara. Mogu da zavaraju i Vučića koji nikad ništa nije radio, i nema dodira sa stvarnošću i poslom.
    Znači ovima što kukaju na ovu Grujičić, svima platu na minimalac, kome se ne sviđa neka daju otkaz, i neka idu kod privatnika da rade.
    U Srbiji najveće plate, moraju da imaju oni koji rade najteže poslove, a to su oni koji rade kod privatnika, ako se želi da Srbija opstane i da mladi ovde opstanu. Javni sektor treba da se rasturi po svim činiocima i neko iskusan sa radom sa ljudima da to obavi, a Vučić to nije !
  • Miloš

    16.08.2023 13:27
    Menjati pravila i navike
    Teško je popraviti ono što je godinama loše u našem zdravstvu. Na zapadu pacijenti se ne obraćaju sestrama, već lekarima, oni su glavni, a daju inekcije. Kod nas su sestre glavne. Zdravstvu treba povećati plate, ali uvesti i red i disciplinu. Lekari su mnogo sujetni.
  • Dr

    16.08.2023 12:11
    Rekao sam ja
    da ćemo praviti Zlatibora od blata ….
  • G pen

    16.08.2023 12:06
    Na jednom postu su se kockari svadjali sa jednom zenom kako oni nisu kockari nego kladionicari i bave se humanitatnim radom. Eto, ofarbali su kosarkaski teten na Strandu. Nikako da se ovde ljudi nazivaju pravim imenom.
  • pajo patak

    16.08.2023 11:57
    tika-taka, tik-tak
    bliži se tridesti avgust i zaslužena pnezija, dano.
  • NS

    16.08.2023 11:48
    Konacno da neko jasno i glasno kaze istinu.Ovoliko uvreda i omalovazavanja zdr.radnici nisu culi ni od jednog ministra zdravlja skoro. Za 100 dana nikakvog boljitaka ni za zdr.radnike ni za pacijente . Nije funkcija ministra za udvaranje odredjenom sloju glasaca, vec delanje za dobrobit pacijenata, struke i zdr.radnika koji su u svakom ministru zdravlja prvenstveno kolege i saradnici.
  • vsns

    16.08.2023 11:28
    na zalost i ona se "prodala". Sve ono za sta se zalagala preko noci je postalo totalno ne bitno sto dovodi u pitanje njen kredibilitet i sta je dobila za uzvrat.

    O kockarnicama i bolestima zavisnosti ne bi tebalo pricati. Trebalo bi da se donese uredba po kojoj bi proizvodjaci alkohola, duvana kao i kockarnice imali obavezu placanja dela dobiti u zdravstveni fond i od toga se lecili zavsnici koji oni proizvode... a ne da opterecuju zdravstveni sistem.
  • Vladimircns

    16.08.2023 11:23
    Bi ona da može. Dala baba dinar da u kolo uđe, a dva da izađe.
  • Iznogoud

    16.08.2023 11:10
    Duvanski lobi strikes back!
  • Viktorija

    16.08.2023 10:56
    Истина
    Нисам члан ни ове нити било које друге странке, али је истина да се Даница Грујичић само обрукала на овој функцији, боље да се држала своје лекарске струке, ту су је уважавали, овако је изгубила много!!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna