Autor: Beta

Info
31.08.2023.
12:27
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da je smena načelnika Slobodana Milenkovića i šefa operative Dušana Mitića deo posla kojim se bavi MUP i da je na njemu da objasni smene.
  • Pa evo

    31.08.2023 19:22
    predsedniče, meni je apsolutno nebitno to što ti njima veruješ, prosto zato što ti sam si izigrao moje poverenje u tebe. Džaba trošiš i svoje i moje vreme.
  • BGD 011

    31.08.2023 16:43
    Ne dam Gasica
    "Ponovio je Vucic da aktuelni ministar unutrašnjih poslova Bratislav Gašić ima njegovo "maksimalno poverenje". Naravno Vucicu da Bata Santos, alijas Bratislav Gasic, sadasnji ministar policije, inace bivsi svercer kafe (za neupucene, otud Gasicu nadimak "Santos") i jedan od krivaca za tragediju helikoptera, i covek koji "voli novinarke koje lako kleknu", jer taj beskicmenjak bespogovorno izvrsava sve tvoje lazi, naredjenja i ludosti koje ti padnu napamet. Pa tako i u slucaju "Jovanjica".
  • zztop

    31.08.2023 16:20
    I šta alek kaže da su svi zamenjivi osim njega i njegovih ... sećam se da je rekao pa šta što su na jovanjici našli 1,5 tona marihuane koluvija nije nikog ubio ...
  • Beograđanin

    31.08.2023 16:17
    Poverenje ali dokle
    Za sada, verovatno, Vučić još uvek ima poverenja i u Gačića i u Vulina -jer mu obojica čuvaju od naroda stražnjicu a verovatno imaju I neki zajednički veoma isplativ dil. Ipak sve ima svoj vek trajanja i sve će kad-tad pući. Pa tako i Vučićevo "poverenje" u Gašića i druge. Kada budu morali da spasavaju sopstvene kože -prestaće međusobno poverenje u smislu -SPASAVAJ SE KO MOŽE!
  • Koferce

    31.08.2023 16:11
    Za policajce nema lepu rec da kaze, ali je zato koluviju i gasica (namerno malim slovom) zdusno branio!
    Fuj sramoto jedna!
  • Joly

    31.08.2023 15:58
    Još malo
    Milenkovića za predsednika, Mitića za ministra unutrašnjih poslova :)
  • milicica

    31.08.2023 15:32
    ne pljujem po vama
    ali mi je tesko da verujem u Gasica kao vi i necu da ga branim kao vi jer je malo cudno da vi i Stefanovic nagradjujete coveka za uspeh a onda ga Gasic smednjuje i premesta zbog nerada. Gasic bi u najmanju ruku nakon toliko kikseva u njegovoj sluzbi kao castan covek podneo ostavku.
  • Tinkerbell

    31.08.2023 15:20
    Ja sam pošteno radio, izlag'o sam se opasnosti da me uhvate...
  • Zabrinut

    31.08.2023 15:10
    Neće ovima ništa faliti posle izgubljenih izbora,kao ni onima posle petog oktobra one godine...nažalost to je ova besmislena država!
  • Dr Miggyy

    31.08.2023 15:07
    IZA SVEGA STOJI SVAŠTA?
    AKO NIJE OVAKO, ONDA JE ONAKO KAKO KAŽE ON?

    Inspektori MUP-a Slobodan Milenković i Dušan Mitić smenjeni su sa svojih funkcija i prebačeni na druge, izvan Odeljenja za borbu protiv droge. Oni su otkrili slučaj „Jovanjica“ gde se proizvodilo najviše marihuane u Evropi, kažu poznavaoci, a da su tu umešani tetkin zet, keramičar, rođaci vođe i mnogih visoko kotiranih kadrova, a samo je uhapšen vlasnik poljoprivrednog dobra i niko više. A zašto da hapse nevine, jer se strogo poštuje zakon, a koji i čiji, jedino oni koji su radili protiv droge su smenjeni, to su naravno zaslužili da otkriju ne poštovanje zakona i korišćenje droga (marihuana) po propisima kojih propisali nadležni. Koja dobrota za zemlju, neverovatno, a sada smenjuju ljude koji su radili po zakonu i nalogu nekih od optuženih, a nisu znali koji su interesi nalogodavaca. Pošteno odradili posao i oterani kao najveći neprijatelji zaštitnika odgajivača marihuane. To je opšti interes države(?) i izvršiteljima sledi nagrada, pare ili unapređenje u službi, a boraca protiv uzgajanja droge ko ih šiša (j*be?) kada ne znaju da procene interes nadležnih.
  • Jogi Letač

    31.08.2023 14:43
    U vezi laganja, na svoje oči sam video kreveljenje dok je Nestorović govorio o najsmešnijem virusu i pozivao žene na šoping u Italiju, i onda tvrdnju ovog koji se kreveljio da to niko nikad nije izjavio. Toliko!
  • Meni

    31.08.2023 14:25
    je jasno koliko je predsedniku teško i zato mora da tlači i kinji narod, jer je narod kriv što on mora da ga laže u oči tj. u kameru. Taj njegov ljubljeni narod ne može da podnese istinu ni po pitanju kriminala, droge, kupljenih diploma, kršenja Ustava, Kineskih rudnika, Rio Tinta, Sava male, paradajza iz jovanjice, škole Ribnikar, kadriranja u tužilaštvu i pravosudju, prodatog Kosova, zidanja crkvi na svakom cošku, molebana, ljubavi do putina itd itd. I zato, zbog takvog naroda koji ništa nije spreman da podnese, naš velikomučenik predsednik svakog dana mora da laže. A narod ko narod, hoce hleba preko pogače, tj. preko brzog vozica, puteva, mostova, fensi bgh20, naci.stadiona, hoce na more, da se vozika u automobilima, da malo radi i puno uživa, dok trudbenik predsednik more vidi samo na slici.
  • Joca

    31.08.2023 13:17
    "Ja sam za to da se i Jovanjica i sve drugo ispita do kraja"

    Ali da to učine odabrani ljudi onako kako JA to kažem! :'D
  • Mićo

    31.08.2023 13:15
    Mogu da zamislim kako taj Gašić lepi pločice, a verovatno ih toliko kvalitetno lepi isto kao što "zna" da se bavi politikom.
  • Uroš

    31.08.2023 13:02
    Pogledaj u ogledalo
    Da li on to na sebe misli?
    "ali ne na taj način da lažete svaki dan, i da obmanjujete javnost"
  • E a ko

    31.08.2023 12:59
    to tačno iz MUP-a zreba da objasni? Direktor kojeg MUP nema? Ministar kome samo ti i Kuluvija verujete? Ima li nekog sa poštenim činom MUP-a, ko je spreman da žrtvuje svoju čast i poštenje i stane ispred naroda da objasni smenu časnih ljudi, nakon svega? Ko je objasnio posle više meseci kako i ko je objavio spisak djaka u školi Ribnikar? Ko je ispunio taj zahtev roditelja streljane dece? Pogledaj se u ogledalo Istine predsedniče i pokušaj da se ne užasneš od svojih sopstvenih laži.
  • H

    31.08.2023 12:58
    Tvoje poverenje u takve ljude je problem.
  • Nele

    31.08.2023 12:54
    Zarad sakrivanja cinjenica
    Lopov lopovu veruje, prevarant u prevaranta ima neizmerno poverenje. Opste poznato u psihologiji, jer se takvi mentalni sklopovi dobro razumeju.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna