Autor: FoNet

Info
04.09.2023.
09:04
Srbija deklarativno teži članstvu u EU, ali vlasti ne pokazuju entuzijazam u procesu pridruživanja, već rade na tome da se ljudima ogade i Unija i evropske integracije.
  • Б

    06.09.2023 19:37
    Три ствари
    Буразер је млад, прича шта му је наређено, а не зна много тога, а пре свега три ствари:
    Вили Вимер, посланик Бундестага и функционер ОЕБС, присуствовао је саветовању које су држали Амери 2000-те. Ту је речено да Србија никад неће постати члан ЕУ.
    И.Курјачки, некадашњи секретар за пољопривреду Војводине, рекао је да ЕУ никад неће помоћи Србији у секторима где јој може бити конкуренција. Кад се види како је темељно уништена пољопривреда, јасно је да је био у праву.
    На питање шта ће нам ЕУ, Горан Свилановић је својевремено кратко одговорио: да можемо да радимо тамо. Визном либерализацијом је то мање-више омогућено.
    За крај, да парафразирам оног војника из рата у Словенији: ми бисмо као да се прикључимо, а они нам као помажу.
  • Bojan

    04.09.2023 14:29
    @Dejan

    Vi zatucani primitivci uporno tripujete da će posle naprednjaka na vlast doći neko od vaših još zatucanijih litijaša, a ne vidite da vam je smrdija uskoro ćao...
  • Milan NS

    04.09.2023 12:30
    @Лиманац
    tekst (možda) između redova upravo i govori o takvima kao što si ti i zbog čega mi ostali trpimo
  • Dejan

    04.09.2023 12:26
    NE u EU
    Ne radi vlast na tome vec EU, EU tj Zapada samo preko vlasti tlaci Srbiju. Oni(vlasat) su samo okupacioni mehanizam, a narod mrzi svoje okupatore i tlacitelje. Ako uz Vucica ne padne i Zapad u Srbiji sa svom svojom instalisanom NVO,agenturom,medijima itd. dzaba ste krecili.
  • Лиманац

    04.09.2023 12:08
    ЕУ? Не, хвала!
    Грађанима су се ЕУ и евроинтеграције огадиле због уцена и притисака од стране саме ЕУ, непоштовања међународног права, ултиматума везаних за сецесију дела територије Србије, наметања накарадних „вредности”, угрожавања српског националног идентитета и осталих гадости које долазе из ЕУ. Ето толико.
  • Po pitanju

    04.09.2023 10:25
    EU moje mišljenje nije pitanje mojih ličnih emocija, vec praktično i realno, a to znači da ima mnogo prednosti ali ima i nedostataka. Suština je da mi se ogadila ova i ovakva, nesposobna, ohola, beskrupulozna, nestručna, odnarodjena vlast i to ne zbog EU, pa me stav takve vlasti uopšte ne zanima.
  • gadno bez ogađivanja

    04.09.2023 10:03
    Burazeru, ogaditi se može samo ono što je ogadljivo, a lepo i dobro nikad. EU je već na smetlištu istorije, a njen kraj je označio BREXIT.
    Budućnost je BRIKS.
  • Joca

    04.09.2023 10:03
    Aha
    Bojim se da ustvari EU cini sve da se ogadi gradjanima Srbije.

    A pocelo je sa priznavanjem Slovenije i Hrvatske... pa sankcije... pa bombardovanje '99... I sta ocekuju?

  • zecko

    04.09.2023 09:31
    o EU bi trebalo realno govoriti ( to je fenomalna tema za više doktorata ,, ali da li će se to dozvoliti )
    i u medijima dozvoliti i objaviti mišljenja koja nisu entuzijasti spram EU ( ali da li će se to dozvoliti )
    da li su mediji slobodni ( o tim slobadama se sme apstraktno misliti , ali ne i objaviti )
    o EU možeš misliti , ali samo u sebi.
    Brilijatni Nigel Farage i Anne Wiedecomb ( englezi - sa brilijatnim znanjem i govorničkim darom su mogli da govore u EU parlamentu )( posle njih niko )
    ali EU je ralitet koji treba ralno posmatrati.
    mnoge ideje očeva stvaraoca EU : Robert Šumana, Konrad Adenauera , Žan Monea , de Gasperi i drugi
    odavno su napuštene.( Umrli su i nebitni su )
    ( ni u 12 redova se neće dozvoliti kritičko mišljenje o sadašnjem EU)
  • 55

    04.09.2023 09:22
    EU
    Zar nemislite da EU to mnogo bolje radi od ikoga. Bombardovanje Sr ije je ok a bombardovanje Ukrajine je ratni zločin. Celovitos Ukranine je neoborivaSrbije nebitan. Kakav treba biti idiot pa želeti u takve karakterne organozacije.
  • Ma

    04.09.2023 09:14
    Ma
    Ma to znamo svi još odavno jer približavanjem EU nestala bi ovaj Kriminalni Režim i ogromna većina bila bi procesuirana za sve i svasta šta rade i radili za 11 godina! Ovaj Kriminal odgovara samo Rezimu i blissing njima dok osiromasenom Narodu planski provkacis negativnu pricu o EU! Ali vise to neprolazi jer Siromastvo je u ovo oh Srbjjj postalo hronicno i siri se nezaustavljivo!!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna