Autor: FoNet

Info
18.09.2023.
18:48 > 18:57
Tužilaštvo Bosne i Hercegovine podiglo je optužnicu protiv šest osoba osumnjičenih za ratne zločine nad civilima srpske nacionalnosti na području Visokog.
  • Ivan

    19.09.2023 06:29
    Samo 1 pitanje: Sta ste cekali 30 godina? Ko je koga sakrivao i stitio iz EU u BiH? Kad napisu da sam se rodio u BiH ja popravim - NE rodio sam se u Jugoslaviji kao drzavi jer BiH je bila republika zao a ovo danas je sprdacina kao i Srpska Krajina.
  • Dejo

    18.09.2023 20:29
    Koliko
    Logor u Tarcinu duze je postojao od rata u BiH.Tu su dovodjeni ubijani muceni ljudi s polja od kuce ,u radnom odijelu dok je radio oko kuce .Znaci logor za Srbe civile.Koliko su godina dobili ti dzelati koji su to sve sprovodili uz znanje Izedbegovica?Par godina i neko prica o pravicnom Haskom ili domacem sudstvu.Pametnom dosta jedan primjer samo.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna