Autor: 021.rs

Info
24.09.2023.
13:43
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obratiće se javnosti o situaciji na Kosovu umesto direktora Kancelarije za KiM Petra Petkovića.
  • Otišao u Brisel

    24.09.2023 17:11
    i ovo se dešava ?
    Slabić Vučić je izjavio da neće ići u Brisel na sastanak sa Kurtijem dok se ne puste svi uhapšeni Srbi, ne sklone lažni gradonačelnici, ne povuku ROSU specijalci sa severa, i ne pusti Srpska rioba i kamioni. Ništa se od ovoga nije desilo, a Vučić je otišao u Brisel i dao legitimitet Kurtiju da krene u progon Srba. Tako da ovih dana imamo nova hapšenja Srba i bacanje bombi na Srbe, zatvaranje Srpskih firmi po Kosovu od strane inspektora, a sada vidimo i upad ROSU u crkve i koliko čitam ubijen je i 1 Srbin.
    Srbi imaju prava da se brane i po 1244 UN vojska Srbije ima prava da bude na Kosovu. A Vučića treba smeniti jer je odlaskom u Brisel na sastanak sa Kurtijem pre nego se vratilo stanje u normalu, podstakao Kurtija i navikao Srbe na novu normalnost da je progon Srba dozvoljen bez posledica.
  • Stankela iz magacin

    24.09.2023 16:21
    ....
    E daj bre da se svi već jednom ujedinimo, pojedemo sav parizer i više završimo s ovim jednom za sva vremena...Kosovo je Srbija.
  • Milan

    24.09.2023 15:42
    Čeka se vučic
    Ako on ne reši,ja ne znam ko će?a u pm.
  • E

    24.09.2023 15:19
    jaooo si ga sad Kurti, drž' gace kad ti rikne...a ne maca petkovic , vec onaaj, kad ja dunem i vatru sunem, e da vuk iz priče...
  • Ej

    24.09.2023 15:11
    sns-ovci , patriote, branitelji srpskog sveta, bia, gaaaašicu, vuuuline, vuuučevicu, brate brnaba, aloò, ima li vas negde? Ima li ikog od vas iz vlasti i drugih organa ? Ceo dan se ratuje, poklonici turisti iz ns se mole u manastiru za spasenje svoje, a sns vlast ni beeeee ni uuu ni aaaa dok ne sleti prvi sns supermen, terminator za kurtije. A da odlože rat dok supermen ne obavi nedeljni ručak?
  • zztop

    24.09.2023 14:54
    Ma ne može to narodu niko da objasni kao precednik , znao sam da će biti obraćanja al nisam znao da će tako brzo ... ko će da mu tapše kad đurić još nije stigao ...
  • Zardjala kašika

    24.09.2023 14:45
    Precednice nas razoblicuj to, ti si ih i poslao sta sad tu da trazi onaj mazgov Petkovic, sta?
  • DemagogijaIpsihopate

    24.09.2023 14:30
    Danas može demagog, koristeći demokratske i ustavne institucije, u poluobrazovnoj sredini da se podmuklo uvuče i do najviših mesta državne uprave, i štaviše, ako ga na ramenima ponese propisan broj glasova, mora tu da bude i trpljen.

    I onda se dešavaju poznata čuda; svese izvrće naglavce, zapada u neki vihor, a država dobija izgled lude kuće. Niko ne zna izlaza, svak oseća ruglo i naopakost situacije i sav je javno politički interes apsorbovan večitim trzavicama, borbama i krizama. Međutim, to i jest pravi cilj i biološki milje demagoga.

    Kakva je u stvari psihološka i karakterološka struktura demagoga?

    Demagog pre svega ima oštar njuh za prosečne i najraširenije instinkte gomile.

    U tome njuhu i veštoj istrajnosti u iskorišćavanju dubokih instinkata gomile stoji sva naročita demagoška „genijalnost“. I drugi znaju za tu instinktivnu podsvest gomile, ali demagog gradi na njoj svesno i metodički. On se obraća na negativne psihičke poluge, naegoizam, zavist, lakomost i mržnju.

    On vodi računao konkretnom prosečnom pojedincu, sasvim onim prikrivenim instinktima, koji biološkom snagom pokreću čoveka. U nezadovoljstvu i zajedničkoj mržnji najdublja je i najjača veza istovrsnih gomila. U to potporište zahvata demagog svom svojom snagom.

    Pre svega, demagog se sam uživljava duboko u to psihičko podzemlje i spreman je da se unizi i spusti na tu ravan. Gomilu koja se dade – u momentima – povesti i za visokim etičkim herojskim ciljevima, on drži trajno pomoću nižih, ali zato dubljih,
  • Инспектор Вишекруна

    24.09.2023 14:26
    У међувремену
    "У међувремену, медијима је стигло обавештење да се та конференција отказује, уз напомену да ће се јавности обратити председник Вучић."

    Можда ће бити још које снижење!
  • vuklan

    24.09.2023 14:25
    Da poseje vetar
    Da požanje oluju
  • Suština

    24.09.2023 14:04
    Suština

    24.09.2023 • 09:44

    Znači vanredno zasedanje saveta sigurnosti pa još dva-tri vanredna obraćanja.
    Izgleda da se parizer nije dobro pokazao, sada će taj narod dole da plati zbog toga.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna