Autor: Beta, Glas Amerike

Info
28.09.2023.
10:51
Američki general u penziji Vesli Klark izjavio je da napad kod sela Banjska predstavlja pravi problem za stabilnost Balkana i da bi Evropska unija i NATO trebalo da budu zabrinuti.
  • milicica

    28.09.2023 23:23
    @zztop
    Pa rekao je za dvojicu ali sta se moze a usput jesi li video STA JE NA MASUCIM PAPIRIMA TEPICKE ALI VERUJES
  • Vesna

    28.09.2023 19:02
    A ko je naoružavao Albance?
    Klark "samo" ne govori o tome kako su i SAD i Albanija naoružavali kosovske Albance da prvo prete, a onda i ubijaju kosovske Srbe, pa i Albance kojima nije smetalo da žive u AP Kosovo, u Srbiji, odnosno SRJ, SFRJ! A kad je naša vojska u SVOJOJ DRŽAVI, intervenisala na Kosovu protiv naoružanih do zuba albanskih bandi, onda je taj isti Klark okrvavio ruke u NATO bombardovanju suverene Srbije i Crne Gore. Kada bi neka etnička grupa u Teksasu, na primer, počela da ubija pripadnike druge etničke grupe, da li bi američka vojska "smela" da interveniše i da li bi u slučaju takve intervencije, nekih 19 zemalja smelo da bombarduje SAD?
  • Gg

    28.09.2023 14:54
    Gg
    Svaka cast tacno od reci do reci!!! Samo neka SAD javno kazu koliko su Milijardi dali AV za Bombardovanje i odstetu jer AV cuti i trosi dok Narod nikada Siromasniji i misli da zive od AV ekonnmije i cupova…!!! Bravo Generale!!!
  • zztop

    28.09.2023 13:39
    Pa vučić je sam sebe demantovao , prvo je tvrdio da su ubijeni snajperima a sad govori da su pogubljeni iz blizine , gde su mu ti snimci da bude uverljiv , nema ih ... baš laže onako kako je to opisivao dobrica ćosić ...
  • Cuki Nikolić

    28.09.2023 12:48
    Bravo brate, svaka ti je na mestu. Ajmo od početka, Amerika je agresor, Kurti poslušnik, a srpski narod POROBLJEN.
  • Попа Милисав

    28.09.2023 12:36
    Ми се држимо Вукове изреке : Читај како пише говори како знаш е да је обрнуто било би Говори како пише читај како знаш али народ не схвата па буквално разуме Вука Караџића који нам остави загонетку знајући да је за Србију енигма коју нико не реши
  • Zare

    28.09.2023 12:19
    Dakle taj covek nema ni trunke morala, casti, kajanja zbog ucinjenog Srbima nakon mnogo gorih akcija kosovskih terorista a posledica je bila bombardovanje cele Srbije. Mozak mu funkcionise kao u robota.
  • EU?

    28.09.2023 11:47
    Nema napretka?
    Srbija ne napreduje jer nas vuku za nos vec 15 god kao i Tursku koju vuku za nos 30 god. Vazno da su Bugare i Rumune primili odma ali i njima su ubacili i izbacili neke stvari koje vaze za njih dok recimo za Poljsku ne vaze ili Francusku kao sto su pravila migracije i Shengen. Pre 5 god sam mislio mozda EU prica moze biti dobra ali sad molim sve da se to ne desi. Budimo realni EU je kao kinder jaje, okolo cokolada koja na kraju ispade tanka a unutra djubre obicno. Kao i igracke kinder jajeta, EU nije sto je nekad bila. Mox
  • Serbian Lives Metter

    28.09.2023 11:16
    SLM
    Pošto se čuje da su 2 Srbina koji su se predali ubili Kurtijevi tzv.policajci i overili ih u potiljak. Pitam gosn.Klarka dali se slaže da Srbi imaju prava na samoodbranu ako je ova vest tačna. I pitam gosn.Klarka trebaju li 2 Kurtijeva policajca koji su ubili 2 Srbina koji su se predali da završe na doživotnoj robiji ?
    Jer su u Americi posle pobune BLM-Black Lives Metter zbog ubijenog crnca kojega je nogom ugušio policajac, bilo suđenje i policajac je osuđen i dobio je 43,5 godine zatvora.
    I pitanje za gosn.Klarka da ako se ispostavi tačno da su 2 Srbina ubijena od strane Kurtijeve policije pošto su se predali, dali za smanjenje tenzija i moguće osvete koje će na Kosovu podstaći spiralu nasilja, je najbolje da od sada u Srpskim sredinama bude samo Kfor, a da se ukloni Kurtijeva policija ?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna