Autor: Radio Slobodna Evropa

Info
30.09.2023.
16:15 > 16:14
Evropska unija je veoma zabrinuta jačanjem prisustva vojske Srbije ka Kosovu, izjavio je šef evropske diplomatije Žozep Borelj.
  • Професор

    30.09.2023 22:51
    Да је среће и да реагује него само глуми притисак а драмосер је п... да би наредио покрет.
  • @Merošina

    30.09.2023 22:41
    Imate vrlo interesantan koncept osvete, ono baš za posmatranje...
    Prvo Radojičić i ekipa "slučajno" ubiju nekog običnog policajca (kome je dozvoljeno kretanje u severnom delu), onda dođe ROSU i ubije 3-4 "heroja" pa bi onda vi da se "osvetite" tako što ćete junački iz šume da upucate neku (bilo koju) policiju koja se šeta nezaštićena po putu (naravno ni slučajno prave ubice ove trojice/četvorice, već bilo koga).

    Tako ste se i 90ih "svetili" po selima umesto po pripadnicima OVK i još dobro i prošli kako ste zaslužili
  • /

    30.09.2023 19:58
    /
    eh, a sve je pocelo svercom koji su presreli
  • Merošina

    30.09.2023 18:12
    Mora vojska Srbije da se rasporedi, jer Kurti ni posle pucnjave i ubistava nije stao. Nego svaki dan i dalje hapsi Srbe, a vidimo vrši racije po školama, bolnicama, idiot upada u kotlarnice, drži zabarikidirane lažne gradonačelnike u opštinama. Umesto da se smirio Kurti nastavlja i može doći do osvete Srba za ubistva. Neko od rođaka jednostavno da iz šume upuca policiju koja se šeta nezaštićena po putu. Umesto da je Kurti sklonijo policiju i odma prestao, i onemogućio ovakvu mogućnost.
    Sve jedno, Kurti eskalira, ako se desi incident iz osvete, vojska Srbije će morati da uđe na Kosovo u Srpske sredine da ih zaštiti, jer videli smo Kurtijeva policija puca zarobljenima u glavu, to mu se neće više dozvoliti. Iz tog razloga je vojska raspoređena ka Kosovu opravdano.
  • marjan

    30.09.2023 17:40
    @Miko

    kaže miko oće zapad da nas bije a da narod miruje. imam miko novosti, zapad nas bije, a ne raspoređuje se narod duž granice nego vojska. vojske ima par desetina hiljada i deo su državnog aparata, te rade po komandi, a narod ne "miruje" nego obavlja svoje poslove, zarađuje za leba, kuva ručkove, usisava i pere prozore, ode do pozorišta ili kafane katkad, odgaja decu i pomaže roditelje. ili si ti miko lišen svih ovih poslova koje svi mi moramo raditi da bismo normalno živeli, pa spontano kampuješ kod raške? ja znam da ja ne kampujem niti bilo ko koga poznajem, a da je skuvati ručak, odgajati decu i ići na posao strategija zapada da nas umiri, u to nisam baš siguran.
  • Nemanja

    30.09.2023 17:27
    @w/e

    Znači neće niko. Poetska pravda za jogurt brigade.
  • zztop

    30.09.2023 16:57
    Ni o ovom "vrhovni" ništa ne zna , kao pa šta vojska samo vežba i nije u najvišem stepenu pripravnosti ... alo naivčine ameri vas ne gledaju dronovima nego satelitima i vide šta je vojska danas jela ...
  • w/e

    30.09.2023 16:53
    Poslednja opcija
    Ukoliko Srbi ne zastite Srbe na Kosovu, nece niko. Tome i sluzi vojska, ako nista drugo kao nuzno sredstvo kada sva diplomatija propadne. Ocito je da genocid nad Srbima ne smeta nikome na zapadu.
  • Miko

    30.09.2023 16:48
    Okupirali državu i oće da Narod miruje. Mi vas bijemo vi ćutite,to je demokratija,zapad,kako ne shvatate više,to je za vaše dobro.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna