Autor: Beta

Info
06.10.2023.
06:39
Neformalni samit Evropske političke zajednice u Granadi, u Španiji, završen je u četvrtak neuspešno.
  • Što fijasko?

    06.10.2023 11:35
    Piše okupilo se 50 država i političkih lidera, a fijasko je jer se nešto u Srbiji i pokrajini Kosovo nije desilo ?Jeli moguće da 50 Evropskih lidera nema pametnija posla nego da se samo bavi Srbijom ?
    Šta je bre ovo, sastaje se 50 predsednika i oni samo pričaju o Srbiji, a recimo ne pričaju o svojoj privredi, uvozu, izvozu, tržištu, sklapanju nekih poslova, globalno zagrevanje, a recimo ako vole da pričaju o ratu imaju na raspolaganju veliki rat u Ukrajini, mogu recimo ako žele rat vojno da napadnu Rusiju jer su nezadovoljni sa njihovim ponašanjem itd itd
    Toliko mnogo tema za 50 državnika Evrope, a oni kažu da je fijasko sastanak ? Pa zar oni nemaju neku drugu temu osim Srbiju kada se 50 država sastane ? Nisu valjda toliki zgubidani ?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna