Autor: Glas Amerike

Info
05.11.2023.
07:33
Demokratski Zapad je veoma zainteresovan za stanje demokratije u Srbiji, iako to nekada ostaje u senci nerešenog pitanja Kosova.
  • Лиманац

    05.11.2023 12:29
    Реципрочно
    Забринути смо за стање демократије у Сједињеним Америчким Државама.
  • Vm

    05.11.2023 10:22
    Vm
    SAD su najmocnija sila Sveta bez koje se nista nemoze uraditi! Ni meni se to nedopada ali tako stoje stvari I treba to prihvatiti! Od njih nemozete praviti neprijatelje! Oni su AV i postavili upravo zbog Kosova i Ruda dajucimu 10 godina Vlasti i vremena da doradi zadatak! E kod Srba je tako nakon par godina ih Vlast udari u glavu i pogubese umisljajuci da su neki Gospodari i onda Narod ispasta u svakom smislu! Ali zato je tu Veliko Oko koje sve posmatra i kada se predje granica tolerancije onda se reauguje! Istorijska greska Srbije je bila koja bas je preskupo kostala pocetkom 80-ih kada su nas SAD skoro molile da udjemo u savez sa njima ali Komunisticko Ruska frakcija je bila jaca i doziveli smo to sto smo doziveli uzas i tragedije od kojih se i danas ne mozemo oporaviti! Demokratije u Srbiji nikada nije bilo jer sam Narod misli da je to neko zlo i vise vole da klicu nekom Monarhu ili Vodji! Bojim se da u 21 Veku ima i dalje Gradjana koji tako misle sto je pogubno ali videcemo Vrlo brzo na cemu smo i gde idemo jer ovo sto prezivljavamo je ravno Nacionalnom Suicidu!!! A SAD ako su zabrinute neka pomognu jer mi sa njima nikada nismo imali problema sta vise jos od vremena Monarhije imali smo prave saveznike u njima koje nismo iskoristili vec se pre pistili Ruskoj frakciji koja nas unistava od 80-ih do Danas! Tullibee su nas..jesu jer smo pokušali da proterami jedan Narod dok isti ti Rusi nisu ni prstom mrdnuli u našu odbranu!!!Zato pamet u glavu oni su prejaki mi preslabi!
  • Hmm

    05.11.2023 09:08
    Kod nas nema demokratije. Samo prividne demokratija kao u Rusiji.

    Šokantno.
  • Mico

    05.11.2023 09:01
    Oni zabrinuti, a isto tako su odgovorni što je ovaj na vlasti.
  • Udo

    05.11.2023 08:52
    Koja demokratija o čemu?
    Vašington nam govori o demokratiji,
    ma koja demokratija, u Srbiji ima demokratije više nego što ima u samoj americi.
    Amerika gde god se mešala u svetu rasturila je svuda gde god je mogla i odcepila države i napravila rat.
    Što dalje amerika od nas i neka se bave sami s sobom jer tamo nema te demokratije.
    Slikajte se izdajnici srpskog naroda, i bruko vi koji trčite po stranim ambasadama sramoto naša.
  • Lopovska posla

    05.11.2023 08:47
    A ja sam zabrinut za stanje u svetu gde jedan dementni starac i jedan narcisoidni patuljak mogu da izazovu nuklearni rat.Za najobičniji posao moraš da imaš uverenje da si sposoban, za predsednika nuklearne sile to ne treba.
  • Zlatni papagaj

    05.11.2023 08:24
    iDemo
    I ja sam zabrinut za stanje demokratije u Americi.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna