Autor: RTS

Info
08.11.2023.
06:56
Sedmi dan kampanje u Srbiji. Stranke i koalicije nastavljaju predizborne aktivnosti, a RIK je dosad proglasio pet lista.
  • @Da

    08.11.2023 12:53
    Da li je ijedna stranka tako najavila borbu protiv medijskog uticaja EU ili SAD?
  • Temerinac

    08.11.2023 11:58
    Baš zato što ga najviše napadaju odlučio sam da glasam za Jeremića. A onda vidim ovi Zavetnici i Jovanović pokvarili i odbili koaliciju sa njim, a mogli su zajedno imati 40% glasova na izborima. I kad vidim kako su lako skupili potpise kao da imaju istog gazdu. U glavnom Jeremić uz recimo DJB posednjih godina su neko koji Vučiću najviše smetaju, i na izborima je gledao da ih skloni. Iz tog razloga Jovanović i Zavetnica nisu prihvatili veliku koaliciju sa Jeremićem, i iz tog razloga ću upravo da glasam za njega jer je on po meni okoreli protivnik Vučiću i kao da su to uradili u dogovoru. Onda Aleksić ga je napustio kada su bili najjači, i tu je sumnjiva uloga Vučića. Takođe svi ostali su skloni da prelete, čak i Đilas koketira sa Vučićem. Onda skupljanje potpisa tačno vidiš kome to ide brzo, a kome ne. Ovo je moje mišljenje da je Jeremić prava opozicija Vučiću i on mu najviše smeta, ne mora drugi da se slažu.
  • Da

    08.11.2023 10:38
    Još ni jedna stranka nije najavila borbu protiv medijskog uticaja Rusije.
  • bzzz

    08.11.2023 10:05
    svi koji sakupe brzo
    sigurno nisu opcija...
  • Liman 2

    08.11.2023 09:49
    @Toliko o ozbiljnosti
    Ajde ne lupaj gluposti bote.
  • Toliko o ozbiljnosti

    08.11.2023 08:11
    A oni koji su gromoglasno i bučno tražili hitno raspisivanje izbora nisu u stanju već 7 dana da sakupe potpise i podnesu kandidaturu? Kampanja uveliko ide, danima čitamo na 021 ko je iz NS-s na listama naprednjaka, radikala,socijalista....a " naši",gde su ? Problem je što je opoziciona ideja privatizovana od uskog kruga ljudi,koji ne podnose neistomišljenike,kritiku,bolju ideju...ti ljudi uopšte nemaju dodir sa realnošću ali zato imaju novac,moć,medije koje kontrolišu.Ponašaju se na način siledžija, pokušavajući da unište sve one koji im nisu po volji u opoziciji ( Tadić,Jeremić) lažno predstavljajući sebe kao jedinu alternativu lošoj vlasti.I kao rezultat imaćete apatiju, pobedu SNS-a opet,jeć će svoje birače motivisati da izađu na izbore, iako manjina u drštvu, postaće većina na izborima. A tiha većina ostaće u tišini,neće lošu vlast ali ni lošu opoziciju. Neće niko normalan da mu čovek svih režima Bjelogrlić da mu drži slovo o normalnosti.
  • Johnny

    08.11.2023 07:40
    S obzirom kojom brzinom su ove liste skupile i overile potpise, tačno se vidi koje stranke su "ubačeni elementi", kao opozicione, a u stvari su SNS sateliti, da odvlače glasove. Čuj, Avetnici skupili potpise među prvi pet stranaka. Nije nego.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna